Η σύμβουλος της Δούρου απολογείται για τον υβριστικό χαρακτηρισμό, όχι όμως για την ουσία!

11:38 10/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Κορίνα Βασιλοπούλου μετά το σάλο που προκάλεσε το υβριστικό σχόλιο της για δημοσιογράφο και εν γένει για συγκεκριμένο ιστότοπο, προσπάθησε να ανασκευάσει απολογούμενη όμως για τον τρόπο που εκφράστηκε και όχι για τα όσα εννοούσε!

Συγκεκριμένα, η κ. Βασιλοπούλου σε tweet της ανέφερε: «Ο Στούπας είναι το π@@@@@ των δανειστών. Οπως και όλα τα καλόπαιδα του Capital.gr».

Αφορμή ήταν η εμφάνιση του Κώστα Στούπα σε τηλεοπτική εκπομπή και τα όσα ανέφερε εκεί.

Μετά από αυτό το tweet προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις με την κ. Βασιλοπούλου να επανέρχεται και να παραδέχεται αφενός ότι ήταν «μια αποτυχημένη απόπειρα δηκτικού χιούμορ, χωρίς να υπάρχει πρόθεση για υβριστικά υπονοούμενα», αφετέρου να σημειώνει ότι «Απολογούμαι για τον χαρακτηρισμό, όχι όμως και για την ουσία των λεγομένων μου».

Η νέα ανάρτηση αναφέρει:

«Ο παρορμητισμός είναι κακός σύμβουλος και οι λέξεις, ενίοτε, αδικούν το περιεχόμενο. Παραδέχομαι ότι έκανα μια αποτυχημένη απόπειρα δηκτικού χιούμορ, χωρίς να υπάρχει πρόθεση για υβριστικά υπονοούμενα. Κάτι τέτοιο δεν συνάδει με το ήθος της αριστεράς. Απολογούμαι για τον χαρακτηρισμό, όχι όμως και για την ουσία των λεγομένων μου. Υπάρχουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που τα τελευταία χρόνια λειτουργούν σταθερά ως φερέφωνα των δανειστών, καλλιεργώντας κλίμα τρόμου και στοχοποιώντας ολόκληρες κοινωνικές ομάδες. Στόχος μου ήταν και θα είναι να στηλιτεύω αυτή την ενορχηστρωμένη προπαγάνδα που στρέφεται εναντίον της κοινωνίας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα