Η κυβέρνηση στηρίζει Βαρουφάκη

10:49 10/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης έκανε λόγο για «θράσος» του Κυριάκου Μητσοτάκη που ζητά την αποπομπή του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, τονίζοντας ότι ο βουλευτής της ΝΔ συντάσσεται έτσι με τους «πιο ακραίους μνημονιακούς κύκλους της Ευρώπης». Από την άλλη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης τόνισε ότι ο υπουργός Οικονομικών δέχεται επιθέσεις, ακόμη και χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι στηρίζει τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, μετά τις προσπάθειες ακύρωσής του από το εξωτερικό και το αίτημα αντικατάστασής

του που διατυπώθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και με φόντο τις δηλώσεις του υπουργού στην Corriere della Serra για ενδεχόμενο δημοψήφισμα.

Ο υπουργός Οικονομικών βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής ήδη από το προηγούμενο 24ωρο, για τις δηλώσεις του στην Corriere della Serra σχετικά με το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, καθώς και για προτάσεις που περιλαμβάνονται στο μεταρρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας, όπως είναι εκείνη για τους «αόρατους» ελεγκτές της εφορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα