«Η Ρεάλ δεν θα πάρει τον Λούκας Σίλβα αν δεν δείξει σεβασμό»

21:37 26/12/2014 - Πηγή: AEK365

Στασιμότητα επικρατεί στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Κρουζέιρο για τον Λούκας Σίλβα με τον αθλητικό διευθυντή της Κρουζέιρο να ξεκαθαρίζει πως ο Βραζιλιάνος μέσος δεν θα πάει στη Πρωταθλήτρια Ισπανίας αν στη Ρεάλ δεν δείξουν σεβασμό.
Σε δηλώσεις του ο Αλεξάντρε Μάτος τόνισε: "Η Ρεάλ δεν πρόκειται να πάρει τον Λούκας Σίλβα αν δεν δείξει σεβασμό προς τη Κρουζέιρο. Τους ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι στο κόσμο, τη στιγμή που για εμένα η Κρουζέιρο είναι η καλύτερη".
Για το χρονικό των διαπραγματεύσεων,

ο αθλητικός διευθυντής της Κρουζέιρο δήλωσε: "Πραγματοποιήσαμε τέσσερις συναντήσεις για να συζητήσουμε για τον Σίλβα. Δεν υπήρξε συμφωνία. Μίλησα με τον αντιπρόεδρο της Ρεάλ και εκείνος ενδιαφερόταν να υπάρξει συμφωνία για τον Ιούνιο. Αν ο Πέρεθ, για τον οποίο τρέφω απεριόριστο σεβασμό, δεν βιάζεται να υπογράψει τον παίκτη μας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τότε εμείς δεν πρόκειται να τον ξεφορτωθούμε.
Μίλησα με τον πρόεδρο μας όταν η Ρεάλ κατέθεσε πρόταση λιγότερη των 15 εκατομμυρίων ευρώ και μου είπε πως δεν πρόκειται να αποδεχθεί κάποια χρήματα λιγότερα από το συγκεκριμένο ποσό".

Keywords
Τυχαία Θέματα