Η πρώτη προσέγγιση και το… γνωστό έργο

08:35 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«"Ρυθμιστές" ΚΕΔ και... παραρτήματα», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Γνωστό το έργο που παίζεται χρόνια τώρα τις τελευταίες αγωνιστικές. Βοά το παρασκήνιο για τη μοιρασιά βαθμών ανάμεσα στις θυγατρικές που έχουν περιθώριο να δώσουν κι αυτές που καίγονται να πάρουν. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να παρακολουθήσει τις εξελίξεις, παρά μόνο να τις καταγγέλλει και να καλεί τον κόσμο της να δώσει

μάχη για την ισονομία με μαζική παρουσία στο γήπεδο».

SPORTDAY

«ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας που τονίζει: «Γυρίζει στον ρόμβο ο Λίνεν για να βρει γκολ». Επίσης, γίνεται αναφορά στην μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΑΕΚ λόγω της προσφυγής του μάνατζερ του Αργυρίου.

LIVE SPORT

«Μπαίνει με 48 δόσεις», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στα όσα λέει το περιβάλλον του Δημήτρη Βιντιάδη εν αναμονή της τροπολογίας για τη ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο. Επίσης, γίνεται λόγος για το θέμα της κατάπτωσης της εγγυητικής της ΠΑΕ, ενώ τονίζεται ότι η ΑΕΚ: «Σφράγισε εισιτήρια με λεφτά του... Δώνη».

GOAL NEWS

«ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ», αναφέρει το Goal και προσθέτει: «Η πλευρά Παππά φέρεται να πλησίασε αυτή του Μελισσανίδη, με σκοπό να γίνει η συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα. -Σε αναμονή στην ΑΕΚ της υπόθεσης Βιντιάδη και της απόφασης για τη ρύθμιση των οφειλών».

Keywords
Τυχαία Θέματα