Η Παλέρμο θέλει να πάρει τον Κονέ

16:18 24/5/2014 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere dello Sport αναφέρει πως ο Παναγιώτης Κονέ αρέσει πολύ στη Παλέρμο η οποία θέλει να κάνει δικό της τον Έλληνα μέσο πριν το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Στην Παλέρμο θεωρούν πως με τη συμμετοχή του Κονέ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η χρηματιστηριακή του αξία μπορεί να αυξηθεί και άλλο ενώ ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ

έχει δείξει και η Λάτσιο.
Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, στο δημοσίευμα της εφημερίδας τονίζεται το εξής: "Αυτή τη στιγμή η Μπολόνια ζητάει 5,6 εκ. ευρώ για τον Έλληνα και η προσφορά της Παλέρμο είναι περίπου στα 3 εκ. ευρώ, όμως οι Σικελοί εξετάζουν και τη περίπτωση δανεισμού του με οψιόν αγοράς.
Υπάρχει επίσης περίπτωση να προσφέρει παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα, όπως για παράδειγμα τον Τροϊανιέλο και αρκετούς παίκτες της Primavera που έλαμψαν τη φετινή σεζόν".
Η Παλέρμο θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στη Serie A και ο προπονητής της, ο Τζουζέπε Ιακίνι, είχε παίκτη τον Κονέ στη Μπρέσια και σε σημερινή συνέντευξη Τύπου δήλωσε: " Όταν ήμουν στη Μπρέσια είχα επιλέξει τον Κονέ κοιτάζοντάς τον σε dvd, ήρθε σχεδόν τσάμπα και έκανε την έκρηξή του.
Θα τον έπαιρνα σε οποιαδήποτε ομάδα μου αλλά πρέπει πρώτα να κάνω σωστή αξιολόγηση για το αν ταιριάζει ως παίκτης με αυτά τα χαρακτηριστικά στην ομάδα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα