Μαντσίνι: Ο Ντρογκμπά θα ενίσχυε σημαντικά τη Γιουβέντους

15:59 24/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν θα συνεχίσει στη Γαλατάσαραϊ και δημοσιεύματα τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στη Γιουβέντους με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να υποστηρίζει πως ο Ιβοριανός επιθετικός θα ήταν μια σημαντική ενίσχυση για την πρωταθλήτρια Ιταλίας στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Μαντσίνι ήταν προπονητής του Ντρογκμπά στη Γαλατάσαραϊ και σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα Tuttosport τόνισε: " Αν η Γιουβέντους κινούνταν για τον Ντρογκμπά,

αυτή θα ήταν μία σπουδαία μεταγραφή.
Θα ενίσχυε σημαντικά την ομάδα, είναι πολύ χρήσιμος, ειδικά για την προσπάθεια της Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ντρογκμπά μπορεί να προσφέρει πολλά σε αυτόν τον τομέα. Ήμουν προπονητής του φέτος και ήταν χαρά μου. Είναι γεννημένος πρωταθλητής.
Πάντα είχε καλή συμπεριφορά μ' εμένα, από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο. Η συνεισφορά του δεν αφορούσε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.
Εάν κάποιος πιστεύει πως δεν έχει όσο κίνητρο είχε όταν ήταν μικρότερο, άνουν λάθος. Μετά από όλους αυτούς τους μήνες μπορώ να επιβεβαιώσω πως είναι αξιοπρεπής και ταπεινός. Δε μπορεί να παίξει 50 παιχνίδια το χρόνο, βέβαια. Ο χρόνος περνάει για όλους, ακόμα και γι' αυτόν. Αλλά ακόμα και όταν δεν είναι στο 100%, πάλι κατατροπώνει τους αντιπάλους του.
Δεν έχει παίξει τους τελευταίους δύο μήνες, αλλά προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο και γνωρίζω πως είναι είναι πολύ καλύτερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα