Η παγκόσμια ''Αγιά Σοφιά'' και οι ξένοι παικταράδες

11:00 2/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Οι δηλώσεις του Μπάγεβιτς και οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ "παίζουν" πρώτο θέμα σήμερα στην ΩΡΑ: "Κατηγορηματικός ο Ντούσκο πως η ΑΕΚ δεν... κολλάει μόνο στους Έλληνες, αλλά θα φέρει ότι καλύτερο μπορεί στην χώρα μας από το εξωτερικό! Μία ανάσα από αμυντικό που παίζει σε κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σε μία από τις καλύτερες ομάδες της

συγκεκριμένης χώρας! Άκρα μυστικότητα γύρω από τις κινήσεις που γίνονται, αλλά ο ίδιος ο Μελισσανίδης έχει προσωπική επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει το "κόλπο γκρόσο". Επιπλέον, η εφημερίδα αναφέρει το γεγονός ότι η παρουσίαση της "Αγιά Σοφιάς" θα καλυφθεί ζωντανά.


SPORTDAY

Με τα αγωνιστικά θέματα ενόψει του αυριανού αγώνα με την Τριγλία ασχολείται κατά βάση η εφημερίδα η οποία γράφει:
"Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής με την Τριγλία Ραφήνας στο ΟΑΚΑ (15:15). Ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται πως έχει καταλήξει στους εννιά του βασικού σχήματος. Σίγουροι θεωρούνται οι Αργυρίου (δεξί μπακ), Πεταυράκης (αριστερό μπακ), Ρόβας, Σταθάκης (στόπερ), Κορδέρο, Γεωργέας (κεντρικά χαφ), Γροντής, Πόποβιτς (μεσοεπιθετικοί) και Ντ' Ακόλ (φορ). Καραγκιολίδης και Βούρας διεκδικούν τη θέση του γκολκίπερ, ενώ Ράμα και Μπρέτσεβιτς αυτή του τέταρτου ξένου. Αν προτιμηθεί ο πρώτος, η ΑΕΚ θα παίξει με 4-3-3, ενώ αν επιλεγεί ο δεύτερος, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, το σύστημα θα γίνει 4-4-1-1.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ανάκογλου, που όμως πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο, όχι όμως και ο ανέτοιμος Πλατέλλας που θα επιστρέψει στο επόμενο ματς. Πάλι δεν βρέθηκε θέση για τον Τσιρίλο λόγω του περιορισμού στον αριθμό των ξένων".

LIVE SPORT

H ζωντανή μετάδοση της παρουσίασης του γηπέδου αποτελεί βασικό θέμα στο σημερινό ρεπορτάζ της ΑΕΚ στην εφημερίδα: "Αγιά Σογιά... LIVE! Η ΑΕΚ θα μεταδώσει ζωντανά τα αποκαλυπτήρια του Ναού. Η εικόνα θα φτάσει δορυφορικά σε όλο τον πλανήτη, προκαλώντας πάταγο!".

Keywords
Τυχαία Θέματα