«Η ομάδα θα ξαναγίνει ΑΕΚΑΡΑ»

14:32 24/9/2012 - Πηγή: AEK365

Πρόθεση του Θωμά Μαύρου είναι να μπει στα αποδυτήρια και να μιλήσει στους παίκτες. Και όπως φαίνεται έχει να τους πει πολλά, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ μόνο ευχαριστημένος δεν είναι από την εικόνα της ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι και τη γενική βαθμολογική, ως τώρα, συγκομιδή. Ο ίδιος, μιλώντας στο aek365, αναφέρεται στο ματς με τον ΟΦΗ, τι δεν του αρέσει γενικά στην ομάδα, τι περιμένει από τους παίκτες από εδώ και στο εξής, ενώ

συνάμα εμφανίζεται πεπεισμένος ότι «η ΑΕΚ θα ξαναγίνει ΑΕΚΑΡΑ». «Πάνω απ' όλα είναι το θέμα της νοοτροπίας. Είναι το νούμερο 1», λέει αρχικά ο Θωμάς και συνεχίζει: «Θα πάω στα αποδυτήρια και περιμένω να ακούσω από τους παίκτες την αλήθεια. Ό,τι κι αν έχει να πει κάποιος πρέπει να το πει εκείνη τη στιγμή, μπροστά σε μένα και τον προπονητή. Το βασικό απ' όλους είναι να μην υπάρξει πανικός! Πιο πολύ αγάπη γι' αυτή την ομάδα και πίστη. Θέλω οι παίκτες να βγάλουν τα εσώψυχά τους. Αν δεν τα βγάλουν δεν θα βγάλει και πουθενά αυτή η κουβέντα μαζί τους. Αυτή η συζήτηση πρέπει και θα είναι ουσιαστική. Θα βγει προς όφελος όλων και κυρίως της ομάδας.

Ό,τι κι αν γίνεται θα παλέψουμε σαν θηρία. Πρώτος εγώ! Δεν θα ανεχτούμε μοιρολατρικά αυτά που μας άφησαν οι άλλοι, να διορθώσουμε τώρα. Δεν υπάρχει όμως τώρα χρόνος να σκεφτόμαστε το παρελθόν. Τώρα κοιτάμε να τη σωτηρία. Δεν μπορώ προσωπικά να βλέπω τη βαθμολογία. Δεν γίνεται να δω τη βαθμολογία. Θα παλέψουμε όμως τώρα, πιο πολύ από ποτέ, για να κάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη. Μέσα μας να μην χάνουμε το ηθικό, να διορθώσουμε τα όποια λάθη γίνονται και θα προχωρήσουμε».

Όσο για το παράπονο του Θωμά Μαύρου προς τους παίκτες; «Δεν διανοείται παίκτης της ΑΕΚ να μη μπορέσει να περάσει έναν αντίπαλο! Δεν βλέπω από κανέναν: να πάρει τη μπάλα, να κάνει μία ντρίμπλα, να κάνει κάτι προσωπικό μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι παίζουν στην ΑΕΚ, τα παιδιά. Από τη μέση και μπροστά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και φαίνεται. Δεν γίνεται η ΑΕΚ να μη μπορεί να βάλει ένα γκολ. Να κάνει μία φάση. Χθες, στην Κρήτη στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν τραγικοί και στο δεύτερο πιέσαμε απλώς, κρατήσαμε λίγο περισσότερο τη μπάλα, αλλά και πάλι δεν μπορούσαμε να κάνουμε μία φάση»

Για να καταλήξει στις δηλώσεις του ο Θωμάς Μαύρος: «Θα περάσουμε από 40 κύματα, αλλά η ομάδα θα ξαναγίνει ΑΕΚΑΡΑ! Θέλει σύμπνοια, όχι έριδες, μεταξύ μας. Είμαστε σε κίνδυνο, το ξέρουμε. Από την αρχή το ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Τι θα κάνουμε, όμως; Θα βάλουμε τα κλάματα; Όχι! Θα παλέψουμε! Δεν θα τα παρατήσουμε. Θέλει να γίνουμε πιο δυνατοί. Όποιος αντέχει βέβαια! Όποιος δεν αντέχει δεν θα έχει θέση στην ΑΕΚ! Αυτό είναι το μήνυμά μου. Θα βγει ο ήλιος, αλλά με υπομονή και δουλειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα