Η νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ για τον Ψυχρό Πόλεμο και η Άνγκελα Μέρκελ

22:50 4/3/2015 - Πηγή: AEK365

Αν θυμάστε όσοι είχαν διαβάσει την πρώτη μέρα του 2015 τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, σ' αυτές περιλαμβανόταν και ένα άτιτλο θρίλερ δια χειρός Στίβεν Σπίλμπεργκ που θα διαδραματιζόταν την εποχή του Ψυχρού Πολέμου.

Τελικά, η ταινία απέκτησε τίτλο και θα λέγεται «Bridge of Spies» ή αλλιώς «Γέφυρα των Κατασκόπων», η οποία συνέδεε το Δυτικό Βερολίνο με το Πότσνταμ, το κέντρο του Ανατολικού, αποτελούσε από το '60 και μετά το σημείο ανταλλαγής κρατουμένων, μεταξύ των Αμερικανικών και Σοβιετικών μυστικών υπηρεσιών. Σήμερα, έχει μετονομαστεί σε Γέφυρα Γκλιένικε.

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Τομ Χανκς, ο οποίος υποδύεται τον δικηγόρο Τζέιμς Ντόνοβαν, στον οποίο ανατέθηκε η πρώτη τέτοια ανταλλαγή και συγκεκριμένα η διαπραγμάτευση παράδοσης του πιλότου Φράνσις Γκάρι Πάουερς, όταν η Σοβιετική Ενωση κατέρριψε το αεροπλάνο του. Μαζί πρωταγωνιστούν και οι Μαρκ Ράιλανς, Εϊμι Ράιαν, Αλαν Αλντα και Ιβ Χιούσον.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 16 Οκτωβρίου του 2015.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Βερολίνο, δεν θα μπορούσε να μην τους επισκεφτεί και η Καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ, η οποία επεσήμανε την ιστορική σημασία της Γέφυρας των Κατασκόπων και φυσικά βγήκε φωτογραφία με τον Τομ Χανκς και τον Στίβεν Σπίλμπεργκ!

Keywords
Τυχαία Θέματα