Πρόκριση με κόντρα διαιτησία για τον Ηρακλή

22:20 4/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ: 2-0 (3-4 πέναλτι)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στ.Μαντάκης

Σε ένα ματς που αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Μαντάκης ο Ηρακλής με ηρωική εμφάνιση

πήρε την πρόκριση επικρατώντας 4-3 στα πέναλτι του Πανιωνίου που στη κανονική διάρκεια πέτυχε δύο γκολ με πολύ σπρώξιμο.

Στο 19' ο διαιτητής είδε πέναλτι σε βουτιά του Κολοβού. Ο μέσος του Πανιωνίου που ανήκει στον Ολυμπιακό εκτέλεσε και έκανε το 1-0. Στις καθυστερήσεις ου ημιχρόνου ο Μπουμάλ έκανε ένα μακρινό σουτ με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει το 2-0. Στο 65' ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα καθώς είδε δεύτερη κίτρινη ο Μητρόπουλος. Εννέα λεπτά μετά αποβλήθηκε και ο Περόνε χωρίς ουσιαστικά λόγο και η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε και οδηγηθήκαμε στην παράταση. Εκεί ο Πανιώνιος είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Γιάννου στο 118'. Τελικά το ματς πήγε στα πέναλτι όπου ο Ηρακλής επικράτησε με 4-3.

Η εξέλιξη των πέναλτι

Ρομάνο Απόκρουση Γιαννακόπουλος

Οικονόμου Δοκάρι

Κυριακίδης ΓΚΟΛ 0-1

Γκέζος ΓΚΟΛ 1-1

Χουάντερσον ΓΚΟΛ 1-2

Φούντας ΓΚΟΛ 2-2

Ζιάμπαρης Αουτ

Γιάννου ΓΚΟΛ 3-2

Πορτουλίδης ΓΚΟΛ 3-3

Κολοβός Δοκάρι

Τσιλιανίδης 3-4

Κόρμπος Απόκρουση Χουάντερσον

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος (83' Γιαννακόπουλος), Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (88' Φούντας), Ιμπαγάσα (69' Γκέζος), Κολοβός, Γιάννου.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου (64' Πουρτουλίδης), Ιντζόγλου (80' Λουκίνας), Ρομάνο, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Κάσσος (68' Τσιλιανίδης), Ζιάμπαρης, Περόνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα