Η νέα εμφάνιση της Λίβερπουλ

17:59 2/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ανάλογη φανέλα είχε επιλεγεί για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ στον νικηφόρο τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, στη Ρώμη το 1984 και ασφαλώς, η νέα εμφάνιση θα έχει την απαραίτητα αύρα των επιτυχιών.
Εκτός από τις ρίγες, η διαφορά σε σχέση με τη φετινή είναι τα λευκά διακριτικά στο λαιμό αλλά και τα μανίκια. «Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεται καλά με τη φανέλα γιατί εμείς οι ποδοσφαιριστές τη φοράμε συνεχώς και θέλουμε να μας βοηθάει να παίζουμε

καλύτερα» ήταν τα λόγια του Ντάνιελ Στάριτζ, ενώ από την πλευρά του, ο Λούκας Λέιβα σχολίασε: «Το υλικό είναι εξαιρετικό και οι λεπτομέρειες της φανέλας πολύ ωραίες. Η εταιρεία που μας ντύνει (Warrior) έκανε τα πάντα για να μας παρέχει ό,τι καλύτερο μπορεί».
Ιδιαίτερη θα είναι η εμφάνιση του τερματοφύλακα (που δεν αποκλείεται να είναι και αυτή που θα έχει η ομάδα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις), αφού είναι λευκή με μαύρες ρίγες και «συνοδεύεται» από μαύρο σορτσάκι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην καμπάνια της παρουσίασης της νέας εμφάνισης, συμμετέχει και ο Λουίς Σουάρες, πράγμα που ίσως αποτελεί και «μήνυμα» παραμονής του Ουρουγουανού στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα