Όλα απ’ το χέρι του Ρότζερς

17:35 2/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ήδη στο Νησί υπάρχουν δημοσιεύματα σε καθημερινή βάση για τους μεταγραφικούς στόχους της Λίβερπουλ, ενώ η διοίκηση της ομάδας δεν έχει εγκαταλείψει την σκέψη του περασμένου καλοκαιριού για το σχηματισμό ενός επιτελείου που θα χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα.
Εκτός του Ρότζερς, σε αυτό θα μετείχαν οι Ντέιβ Φάλοουζ, υπεύθυνος σχεδιασμού και ανάπτυξης του συλλόγου και ο Μπάρι Χάντερ, επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ.
«Δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος να έρθει στο σύλλογο κάποιος παίκτης που δεν θα τον έχω εγκρίνει εγώ», δήλωσε ο Ρότζερς στη «Liverpool

Echo» για να καταστήσει σαφές πως αυτός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας θέλησε να προλάβει αντιδράσεις, τονίζοντας πως «δεν είναι θέμα εγωισμού, αλλά απόφαση για το πώς θα λειτουργεί ο σύλλογος».
«Δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με άλλες αγγλικές ομάδες. Στο εξωτερικό λειτουργεί διαφορετικά το θέμα, αφού η διοίκηση φέρνει τους παίκτες και εσύ μετά ως προπονητής πρέπει να δουλέψεις μαζί τους», τόνισε ο Ρότζερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα