Της έκλεισε το σπίτι...

15:23 14/12/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 1-1
Γήπεδο: Ανοέτα

Μοιρασιά στο «Ανοέτα» (1-1) στο Βάσικο ντέρμπι ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Μπιλμπάο.

Την ευκαιρία να πλησιάσουν στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League της νέας αγωνιστικής περιόδου έχασαν Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο «Ανοέτα» μένοντας στο ισόπαλο 1-1.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εντυπωσιακό ξεκίνημα στον αγωνιστικό

χώρο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' με γκολ του Κάρλος Βέλα. Η απάντηση από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήρθε στο 61' με γκολ του Ντε Μάρκος.

Οι φιλοξενούμενοι έμεινα με παίκτη λιγότερο στο 80' λόγω αποβολής του Λαπόρτε χωρίς όμως αυτό να τους στοιχίσει παραπάνω.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ζουμπικαράι, Κάρλος Μαρτίνεθ, Ανσοτέγκι, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Μπεργκάρα, Γκρανέρο (63' Ζουρουτούζα), Πριέτο, Βέλα, Κάστρο (64' Κανάλες), Φινμπόγκασον.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Σαν Χοσέ, Λαπόρτε, Μπαλενζιάγκα, Ιτουράσπε, Ρίκο, Σουσαέτα (81' Γκουρπέγκι), Λόπεζ (60' Βιγκέρα), Μουνιαΐν (78' Ιμπάι), Αντούριθ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 0-1
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Σημαντικό έδαφος έχασε η Ατλέτικο που γνώρισε την ήττα με 1-0από τη Βιγιαρεάλ.

Κακό το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να μην έχουν καμία καλή φάση μπροστά από τα δύο καρέ.

Στο 55' ο Ασένχο είπε όχι σε σουτ του Μάντζουκιτς, ο οποίος δύο λεπτά σκόραρε αλλά ο ρέφερι του ακύρωσε λανθασμένα το γκολ. Και τελικά στο 84ο λεπτο Βιέτο από το πουθενά έκανε το 1-0 για τη Βιγιαρεάλ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Χυανφράν, Μιράνδα, Γοδίν, Σικέιρα, Γκάμπι (70' Τσέρτσι), Τιάγκο, Αρντά (76' Σουάρεθ), Κόκε, Γκαρσία (62' Γκρισμάν), Μάντζουκιτς

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Κόστα, Ρουίθ, Γκάμπριελ, Μάριο, Τσερίσεφ, Ντος Σάντος, Μπρούνο, Τριγκέρος (62' Πίνα), Ούτσε (66' Γκόμεθ), Βιέτο (89' Ρουκάβινα)

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΕΪΜΠΑΡ: 0-0
Γήπεδο: Σάτσεθ Πιθχουάν

Στο 0-0 κόλλησαν Σεβίλλη κι Εϊμπάρ και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Πολύ κακό τα πρώτο μέρος με μοναδική καλή φάση τη διπλή επέμβαση του Μπέτο στο 0' σε διαδοχικές προσπάθειες των Πιοβατσάρι και Αμπραχάμ.

Στο 56ο λεπτό ο Ιρουρέτα έκανε τραγικό λάθος αλλά ευτυχώς για εκείνον και την Εϊμπάρ, δεν το πλήρωσε,

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Βιδάλ Παρέχα, Αρίμπας, Φιγκέιρας, Κριτσόβιακ, Μπιά, Μπανέγα (57' Μπάκα), Ρέγες, Βιτόλο (79' Ντεουλοφέου), Γκαμεϊρό (70' Σουάρεθ).

ΕΪΜΠΑΡ: Ιρουρέτα, Νάβας, Αλμπεντόθα, Μπόβεδα, Λίγιο, Γκαρθία, Μπόατενγκ, Αρουαμπαρένα (82' Λέκιτς), Κάπα, Αμπραχάμ (79' Λάρα).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΓΡΑΝΑΔΑ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: EL PRAT

Βαθμολογική ανάσα για την Εσπανιόλ που κέρδισε 2-1 τη Γρανάδα χάρη σε γκολ του Κρίστιαν Στουάνι στο 90' με τον Ουρουγουανό επιθετικό να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει τη νίκη στην ομάδα της Καταλονίας.
Στο 34ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Γκαρσία έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο τερματοφύλακας της Γρανάδα, ο Ρομπέρτο, έκανε άστοχη έξοδο με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση στο κέντρο της άμυνας με τον Φελίπε Καϊσέδο να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Η Εσπανιόλ είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 56ο λεπτό αλλά ο Γκαρσία σημάδεψε το δοκάρι με τη Γρανάδα να δέχεται συνεχώς πίεση αλλά παρόλα αυτά να καταφέρνει να ισοφαρίσει.
Στο 62', από εκτέλεση πλαγίου ο Πίτι με τη μία έστειλε τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή και στο δεύτερο δοκάρι ο Γιουσούφ Ελ Αράμπι με προβολή ισοφάρισε για τη Γρανάδα. Οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν πως μπορούν το κάτι παραπάνω αλλά τα σχέδια τους άλλαξαν όταν στο 82' ο Χουάν Κάρλος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την Γρανάδα με δέκα παίκτες.
Η Εσπανιόλ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα πιέζοντας συνεχώς με τον Κρίστιαν Στουάνι να έχει περάσει στο παιχνίδι από το 62ο λεπτό. Στο 90', ο Ουρουγουανός επιθετικός δέχτηκε μπαλιά από τον Λούκας Βάσκεθ και με τη μία έπιασε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο που δεν μπόρεσε να αποτρέψει το κακό.
Με το τελικό 2-1 η Εσπανιόλ ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη ενώ η Γρανάδα θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Φουέντες (53' Άλβαρεζ), Κολότο, Άλβαρο, Αρμπίγια, Σάντσεζ, Σεβίγια (74' Μοντάνιες), Γκαρσία, Κάνας, Λούκας, Καϊσέδο (62' Στουάνι)
ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Μπαμπίν, Χουάν Κάρλος, Μουρίγιο, Ρίκο, Μάρκεζ (56' Ρίκι), Πίτι, Ιτούρα (74' Χέκτορ), Ελ Αράμπι, Κόρντομπα (84' Μάινζ)

Keywords
Τυχαία Θέματα