Η λίστα Φωτίου και οι πιέσεις για Κλωναρίδη

08:09 7/1/2013 - Πηγή: AEK365

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν τη συνάντηση με τον Ελληνοελβετό επιχειρηματία, Άλκη Φωτίου με βασικός στόχο να συμβάλει οικονομικά ώστε να έρθει δανεικός ο Βίκτορ Κλωναρίδης ή τουλάχιστον να αποκτηθεί ο Μπαργκάν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ώρας των Σπορ λοιπόν ο Φωτίου τους επεφύλασσε μια έκπληξη καθώς ξεκαθάρισε πως οι προτεραιότητες του είναι άλλες και τους έδειξε τη δική του λίστα. Τόνισε χαρακτηριστικά πως αυτός θα συμβάλει μόνο σε μεταγραφές παικτών νεαρής ηλικίας που έχουν προοπτική μεταπώλησης στο

εξωτερικό ώστε να έχει και αυτός κέρδος.

Στη λίστα του λοιπόν υπήρχαν τα ονόματα των Γιαννιώτα, Βασιλακάκη (ΦΩΤΟ), Μάνταλου και Φετφατζίδη. Για τον επιθετικό του Άρη είναι γνωστό πως ο Φωτίου έχει πολλή καλή άποψη και ζήτησε από τη διοίκηση να επιχειρήσει πάλι να τον αποκτήσει έστω και δανεικό για έξι μήνες. Για τους δύο παίκτες της Ξάνθης (Μάνταλο, Βασιλακάκη) ανέφερε ότι είναι δύο εξελίξιμοι Έλληνες παίκτες και είναι πρόθυμος να συμβάλει στην απόκτηση τους.

Τέλος το όνομα του έκπληξη είναι αυτό του Γιάννη Φετφατζίδης καθώς είναι άγνωστο το πως θεωρεί ο Ελληνοελβετός ότι μπορεί να έρθει με κανονική μεταγραφή ο παίκτης στην ΑΕΚ. Ακόμα και αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να τον πουλήσει τότε σίγουρα η τιμή του δεν θα είναι χαμηλή.

Πλέον ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος αναμένεται να έχει σήμερα νέα επαφή με τον Φωτίου με σκοπό να του ζητήσει ένα ποσό της τάξης των 92.000 ευρώ, παραχωρώντας του ως αντάλλαγμα μελλοντικά τηλεοπτικά έσοδα. Με αυτά τα χρήματα η Ένωση θα μπορέσει να πάρει δανεικό από τη Λιλ από τον παίκτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα