Το «μακελειό» στα Σπάτα και η... Βιντιάδα

07:50 7/1/2013 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

"Έπεσε ξύλο" έχει τίτλο η εφημερίδα και τονίζει: "Πεδίο μάχης τα Σπάτα με οπαδούς να επιτίθενται στον Φουρτάδο και η κατάσταση να ξεφεύγει". Από εκεί και πέρα μιλάει για απογοήτευση στο θέμα του Βιντιάδη γράφοντας: "Ο Βιντιάδης ζήτησε χρόνο γιατί δεν τους βγαίνουν τα λεφτά". Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ένωση παίρνει τον Καραλή ενώ ο Δημητρέλος ζητά δανεικά για να επιζήσει η ομάδα.

GOAL NEWS

Για "μακελειό" στα Σπάτα μιλάει η εφημερίδα. "Οπαδοί την έπεσαν στον Φουρτάδο, τον κατηγορούσαν

ότι τους έβρισε στην Τρίπολη και απαιτούσαν να ζητήσει συγγνώμη. Αρνήθηκε ο παίκτης που έλεγε ότι δεν παίζει ξανά στην ΑΕΚ. Στα όρια φυγής πολλοί ποδοσφαιριστές" γράφει χαρακτηριστικά το Goal. Επίσης μιλάει για ανακοίνωση-απογοήτευση από τον Βιντιάδη. Τέλος η εφημερίδα τονίζει πως "για την κατάντια της ΑΕΚ δεν φταίει ο Φουρτάδο με την ομάδα εκτός από τα προβλήματα της να είναι αιχμάλωτη της άθλια συμπεριφοράς κάποιων οπαδών της".

LIVE SPORT

"Τρόμος στα Σπάτα. Κυνηγητό και ξύλο. Επίθεση με καδρόνια και ακόντια. Διεκόπη η προπόνηση κράξιμο και σε Λίνεν. Πολιορκία των αποδυτηρίων" γράφει η εφημερίδα που επισημαίνει πως Κορδέρο και Γιάγκο έλεγαν πως σκέφτονταν να αποχωρήσουν. Αναφορικά με την ανακοίνωση του Βιντιάδη τονίζει: "Βιντιάδα τέλος, φουλ για Πρωτοδικείο".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Κύριε Βιντιάδη δώσε λεφτά σήμερα ή άσε την ΑΕΚ στο δρόμο της" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα και προσθέτει: "Όλοι όσοι έχουν προτάσεις για λύση στο τραγικό αδιέξοδο της ΑΕΚ, όλοι όσοι αμφισβητούν έντονα τόσο καιρό τον Βιντιάδη και τους δικαιώνει με την στάση του να βγουν μπροστά σήμερα και να δημοσιοποιήσουν τις προτάσεις και τις προθέσεις του". Από εκεί και πέρα η "Ώρα" αναφέρει πως μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Φουρτάδο μένει ελεύθερος και φεύγει ενώ στην Ένωση προσπαθούν να πείσουν τον Φωτίου να πληρώσει για να επιστρέψει ο Κλωναρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα