Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:11 27/2/2012 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Αραμπατζής: 7
Ουσιαστικά κράτησε την ΑΕΚ με την ισοπαλία. Και αυτό διότι στα δύσκολα δήλωσε... παρών. Στο 64' έβγαλε το υπέροχο σουτ του Παπουλή σε άουτ, αλλά δύο λεπτά μετά παρότι προσπάθησε να βγάλει την κεφαλιά του Λόπεθ δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 1-1. Από εκεί και πέρα, στο 79' είχε το επικίνδυνο σουτ του Πίτσου, στο 81' αλλοίωσε όσο έπρεπε το σουτ του Σίσιτς που πήγε στο δοκάρι και στο 89' μπλόκαρε σουτ του Λόπεθ. Είχε ένα πολύ καλό 90λεπτο, με μοναδικό λάθος του την κακή εκτίμηση στην φάση του 45'

όταν έπεσε σε λάθος χρόνο, αλλά τουλάχιστον στάθηκε τυχερός στην εξέλιξη της φάσης...

Νίκος Γεωργέας: 6
Ο Μεσσήνιος είχε δύσκολο έργο ως δεξί μπακ απέναντι στον φορμαρισμένο αυτήν την εποχή Παπουλή, όμως κατάφερε και τα πήγε καλά. Έκανε... αμέτρητες κούρσες δεξιά και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μπόρεσε με 2-3 ενέργειες του να δημιουργήσει ρήγματα. Ωστόσο, στην επανάληψη δεν βρήκε χώρους και παρότι ανέβαινε δεν προσέφερε ουσιαστικά.

Νίκος Καράμπελας: 4
Εκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Ζόρντι Λόπεθ. Όμως, στο 66' έχασε στην πλάτη τον Ισπανό και η ΑΕΚ ισοφαρίστηκε σε μια αναπάντεχη φάση. Από εκεί και πέρα, όσο περνούσε ο χρόνος κουραζόταν και δεν μπορούσε να κάνει κούρσες αριστερά για να βοηθήσει τα εξτρέμ και τους επιθετικούς.

Κώστας Μανωλάς: 3
Παίρνει δύο ανόητες κίτρινες κάρτες. Η πρώτη στο κέντρο του γηπέδου για μαρκάρισμα με τα δύο πόδια σε λάθος χρόνο και η δεύτερη για να ανακόψει αντεπίθεση, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Έτσι άφησε την ΑΕΚ με παίκτη λιγότερο, τρία λεπτά μετά αφότου είχε σκοράρει με τα... χίλια βάσανα το 1-0. Και επηρέασε με το μεγάλο λάθος του την εικόνα της ΑΕΚ και το αποτέλεσμα, έτσι όπως αποδείχθηκε.

Τραϊανός Δέλλας: 5
Δίπλα στον Μανωλά για περίπου μια ώρα είχε το κεφάλι του ήσυχο ότι είχε ένα γρήγορο στόπερ κοντά του, αλλά μετά την είσοδο του Μάκου έπρεπε να έχει στο νου του να βοηθά τον συμπαίκτη του και να κρατά την θέση του. Και πολλές φορές τα κατάφερε, αν και η καθυστέρηση του σε αντίδραση σε κάποιες φάσεις φαινόταν. Από προσωπικό του λάθος έγινε η πρώτη φάση του ΟΦΗ στο 31'...

Παντελής Καφές: 7
Εκανε ένα πρώτο ημίχρονο πολύ καλό και στην επανάληψη που δεν του βγήκαν πολλά πράγματα, επιστράτευσε το πάθος και την ψυχή του (ειδικά όταν χτύπησε και συνέχισε). Μετά από καιρό ο Καφές έκανε ψυχωμένη εμφάνιση και βοήθησε ουσιαστικά την ΑΕΚ. Αγωνίστηκε ως κεντρικός χαφ, έχοντας μπροστά του Λαγό και Βάργκας, αλλά έκανε σπουδαία δουλειά ανασταλτικά και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Φαμπιάν Βάργκας: 6
Ο Κολομβιανός χαφ κάνει ένα αρκετά καλό πρώτο 45λεπτο με σοβαρότητα, αποτελεσματικότητα και κάποιες... εμπνεύσεις, αλλά στην επανάληψη χάθηκε. Δεν βρήκε χώρους, μπερδευόταν με συμπαίκτες του και έκανε αρκετά λάθη δίνοντας το δικαίωμα για αντεπιθέσεις.

Παναγιώτης Λαγός: 6
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν η ευχάριστη έκπληξη. Έπαιξε ως αριστερό χαφ στην τριάδα και απέναντι σε καλούς μέσους (Μπούρμπο - Βερόν)έκανε έν

Keywords
Τυχαία Θέματα