Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:47 19/11/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος 7
Έκανε μια «μεστή» εμφάνιση. Σε όσες φάσεις χρειάστηκε να επέμβει, το έκανε με επιτυχία, ενώ το σημαντικό είναι ότι καθάρισε όλες τις φάσεις στον «αέρα» (που ήταν πολλές). Επίσης, ήταν πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια, κάτι σημαντικό για τα «θέλω» του Λίνεν που απαιτεί από τον πορτιέρο να «σημαδεύει» στα βολέ.

Βαλεντίνος Βλάχος 7
Έδωσε πάρα πολλές μάχες στο δεξιό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ και κέρδισε

τις περισσότερες από αυτές. Έκανε και κάποια λάθη, ωστόσο ήταν ένας από τους βασικούς... λόγους που η ομάδα δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από τη Βέροια. Στο επιθετικό κομμάτι, βοήθησε κυρίως βγάζοντας σωστά τη μπάλα μπροστά.

Γιώργος Κουτρουμπής 7
Έκανε ένα-δύο λάθη, ωστόσο η εμφάνισή του σε γενικές γραμμές ήταν εξαιρετική. Διάβαζε τις φάσεις, έβγαινε πρώτος στη μπάλα και προλάβαινε τις δύσκολες καταστάσεις πριν καν γίνουν φάσεις για τον αντίπαλο. Επίσης, ήταν εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι.

Γιάννης Κοντοές 7
Σε ρόλο στόπερ έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια του με την ΑΕΚ. Η παρουσία του έδωσε ταχύτητα στο κέντρο της άμυνας (κάτι που ήθελε να πετύχει ο Λίνεν), ενώ η παρουσία δύο καλών χειριστών της μπάλας στα στόπερ έδωσε μεγάλη ψυχραιμία στο ξεκίνημα του παιχνιδιού της ΑΕΚ από πίσω.

Παναγιώτης Λαγός 6
Αν και δεν απέφυγε για ακόμη μια φορά κάποια λάθη που δεν δικαιολογούνται από την εμπειρία του, έκανε κι αυτός σε γενικές γραμμές μια καλή εμφάνιση. Αμυντικά ήταν θετικότατος, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά, με καλύτερη στιγμή τη σέντρα που έβγαλε στο 8'.

Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο 8
Ήταν απλά... καταπληκτικός. Έκανε απίστευτα χιλιόμετρα, ήταν παντού, έκανε τα πάντα. Έκοβε, μοίραζε σωστά τη μπάλα, έκανε δύο πολύ καλά σουτ για γκολ (στο 31' και το 69'), είχε συμμετοχή στη φάση του πέναλτι, ενώ στην εκπνοή έβγαλε και την ασίστ στον Σταματή για το τελικό 4-0. Ολοκληρωμένη εμφάνιση, από κάθε άποψη.

Φώντας Φέτσης 7
Έκανε ένα πολύ θετικό παιχνίδι. Αμυντικά προσέφερε συνεχώς στον Κορδέρο την κάλυψη που χρειαζόταν όταν ανέβαζε τη μπάλα ή πλησίαζε την αντίπαλη περιοχή, ενώ έκανε αρκετά κοψίματα και κλεψίματα. Στο δημιουργικό κομμάτι, είχε σωστές μεταβιβάσεις και αυτό είναι αρκετό για τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Ταξιάρχης Φούντας 8
Ήταν καλός, δεν ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα. Ωστόσο, το γκολ που πετυχαίνει -το οποίο ουσιαστικά έλυσε τα πόδια της ΑΕΚ στο ματς- ήταν αποκλειστικά ΔΙΚΟ ΤΟΥ δημιούργημα. Έκλεψε τη μπάλα, εκτέλεσε άψογα και στον σωστό χρόνο. Είχε και μια πολύ καλή προσωπική ενέργεια στο 54'.

Εμίλιο Φουρτάδο 8
Στη φυσική του θέση, αυτή του φορ, δεν είχε δείξει σχεδόν τίποτα μέχρι σήμερα. Ως αριστερός εξτρέμ ήταν... αποκάλυψη. Πήρε πάνω του φάσεις, έδωσε μάχες, βοήθησε και αμυντικά. Επίσης, είχε καθοριστική συμμετοχή στο πρώτο γκολ (μπερδεύοντας με την κίνησή του τον Λόπεζ), ενώ κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Καφέ.

Ρότζερ Γκερέιρο 7
Πολύ καλό παιχνίδι από τον Βραζιλιά
Keywords
Τυχαία Θέματα