Preview 11ης αγωνιστικής

00:32 19/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 19:30 NS2

Αστέρας και Ατρόμητος θα είναι οι ομάδες που θα ρίξουν την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι με τον αέρα του γηπεδούχου θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, ώστε να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στην αποστολή, συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Πανθρακικό, επέστρεψαν οι Φραγκουλάκης και Καρντάσιο, με μοναδική απουσία, να είναι αυτή του Αλβάρο.
Από την άλλη, ο Ατρόμητος έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις

της βαθμολογίας. Οι απουσίες είναι δεδομένες καθώς Μπάλλας και Επστάιν δεν μπορούν να συνδράμουν στην προσπάθεια των Περιστεριωτών να φύγουν από την Τρίπολη με αποτέλεσμα, ώστε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία των τελευταίων εβδομάδων.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Αστέρας: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Καστέλς, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Καρντάσιο, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Μπακασέτας, Περόνε, Καλαντζής και Γκάμπριελ.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Σουμπίνιο, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο, Γιαννούλης, Καλλέργης, Καραμάνος, Μπέλιτς, Γκαρσία, Καραγκούνης, Κούτσι

Keywords
Τυχαία Θέματα