Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

19:31 29/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ηλίας Βούρας 8

Καλή εμφάνιση από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Έκανε αρκετές επεμβάσεις, με κορυφαία αυτή στο 17', όταν έπεσε με... τσαμπουκά στα πόδια του Ντουρμισάι και καθάρισε το τετ α τετ, αποτρέποντας την προοπτική να προηγηθεί η Καλλιθέα στο παιχνίδι.

Βασίλης Ρόβας 6

Λόγω της απουσίας του Μπακάκη αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ. Θα περίμενε κανείς να είναι καλύτερος αμυντικά απ' ότι επιθετικά, όμως συνέβη το αντίθετο.

Επιθετικά έδωσε κάποιες βοήθειες (συμμετείχε και στο γκολ), όμως είχε αρκετά θέματα στο ανασταλτικό κομμάτι.

Δημήτρης Κολοβέτσιος 6

Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ τη μπάλα από πίσω και αντιμετώπισε προβλήματα όταν την έχανε σε... πρώτο χρόνο. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν είχε σωστή τοποθέτηση, όμως σε γενικές γραμμές ήταν μαχητικός και καθάρισε αρκετές φάσεις, τόσο στον αέρα όσο και αμυντικά.

Γιώργος Σαρρής 6

Αντιμετώπισε προβλήματα με τη μπάλα στα πόδια, έκανε κάποια λάθη, όμως κι αυτός προσπάθησε να μπαίνει σωστά στις φάσεις, ενώ χρειάστηκε να δώσει αρκετές μονομαχίες τόσο μέσα στην περιοχή, όσο και μακριά από αυτήν.

Άρης Σοϊλέδης 5

Η απόδοσή του κυμάνθηκε πολύ κάτω από αυτό που μας έχει συνηθίσει. Ξεκίνησε το ματς... μουδιασμένα και έκανε αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις του. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε κάπως, όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει επιθετικά στο βαθμό που δεδομένα μπορεί.

Δημήτρης Ανάκογλου 8

Παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο και κάποια σκληρά μαρκαρίσματα που δέχθηκε, κατάφερε να βγάλει την ποιότητά του στο παιχνίδι, να βοηθήσει πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά και να έχει ενεργό ρόλο σε αυτό της δημιουργίας παιχνιδιού.

Γιάκομπ Γιόχανσον 9

Ο Σουηδός μέσος ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι ο MVP της ΑΕΚ. Είχε εξαιρετική απόδοση και έδωσε ισορροπία στο αμυντικό και το επιθετικό παιχνίδι της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ, προσφέροντας αρκετά και στο δημιουργικό κομμάτι.

Χρήστος Αραβίδης 7

Αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης και έκανε ένα αρκετά καλό ματς. Μπορεί να μην σκόραρε, όπως... συνηθίζει, όμως βοήθησε πολύ την ΑΕΚ να δημιουργήσει απειλές, τόσο με τις σέντρες του, όσο και με τα καλά του στημένα.

Μάρκος Ντούνης 8

Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ και ήταν αυτός που με το γκολ του άνοιξε στην ομάδα τον δρόμο προς την νίκη. Μπορεί να είχε κάποια... νεκρά διαστήματα, όμως προσπάθησε αρκετά, είχε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ, ενώ έδινε βοήθειες και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Άλεξ Ντακόλ 7

Έπαιξε πίσω από τον Κρισάντους σε ρόλο επιτελικού. Είχε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με την έναρξή του δεύτερου έκανε εξαιρετική προσωπική προσπάθεια, από την οποία προήλθε το 2-0, ενώ στο 67' θα έπρεπε να έχει κερδίσει και πέναλτι.

Μακόλεϊ Κρισάντους 8

Τα στόπερ της Καλλιθέας τον είχαν σε... στενό μαρκάρισμα, όμως συμμετείχε στις φάσεις, είχε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, έβγαλε μια εξαιρετική πάσα στον Ντούνη που λίγο έλειψε να φέρει το 2-0 και τελικά το έκανε ο ίδιος, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Έλντερ Μπαρμπόσα -

Μπήκε στο παιχνίδι σε ένα χρονικό σημείο που ο ρυθμός είχε πέσει, με στόχο να... ζωηρέψει λίγο την επίθεση της ΑΕΚ και το πάλεψε.

Μιγκέλ Κορδέρο -

Αγωνίστηκε λίγο, όμως το σημαντικό νέο για την ΑΕΚ είναι η επιστροφή του, καθώς είναι δεδομένο ότι τον χρειάζεται εν όψει των play off.

Στράτος Σβάρνας -

Έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Σίγουρα θα θυμάται για καιρό αυτή τη μέρα.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας

Το παιχνίδι... έκρυβε παγίδες για πολλούς λόγους, όμως, αν και προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, η ΑΕΚ παρουσιάστηκε σοβαρή και πήρε σχετικά εύκολα ακόμη μια νίκη. Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι έχει καταφέρει να κρατήσει απόλυτα συγκεντρωμένη την ομάδα του, έπειτα από τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, κάνοντας το καθήκον της μέχρι το τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα