Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

21:30 29/1/2015 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Ανέστης 5

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έχει το... μειονέκτημα ότι πρέπει να είναι έτοιμος πάντα για τη... μια φάση. Αυτή στο σημερινό ματς ήταν στο 82', όταν ο Ανέστης έκανε λάθος έξοδο που θα μπορούσε να στοιχίζει. Βέβαια, στη συνέχει έκανε και δύο καλές αποκρούσεις.

Μιχάλης Μπακάκης 8

Έκανε ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Στο ανασταλτικό κομμάτι δεν αντιμετώπισε απολύτως κανένα πρόβλημα, ενώ επιθετικά βοήθησε πολύ τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο με τις προωθήσεις του, αλλά και τις

σέντρες του (μια πήγε στο δοκάρι).

Βασίλης Λαμπρόπουλος 7

Φρόντισε να έχει πάντα σωστές τοποθετήσεις, έμπαινε δυνατά στις προσωπικές μονομαχίες και κατάφερε να τελειώσει τις περισσότερες... μάχες μακριά από την περιοχή της ΑΕΚ, την οποία η Κέρκυρα επισκέφτηκε ελάχιστα.

Άνταμ Τζανετόπουλος 7

Ακόμη ένα καλό ματς από τον νεαρό άσο στο κέντρο της άμυνας (δηλαδή, στη φυσική του θέση). Ήταν πολύ καλός και με τη μπάλα στον αέρα και χαμηλά. Καθάρισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και ήταν ψύχραιμος στην πρώτη πάσα.

Άρης Σοϊλέδης 8

Για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε ότι η ΑΕΚ βρίσκει έναν... Μπακάκη και για το αριστερό άκρο. Ήταν πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα (και με εντυπωσιακές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε), ενώ βοήθησε πολύ και επιθετικά με τις προωθήσεις του.

Γιάκομπ Γιόχανσον 8

Πολύ καλό παιχνίδι από τον Σουηδό μέσο. Ήταν πολύ... δυναμικός και αποτελεσματικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ένας από τους βασικούς λόγους που η ΑΕΚ ανακτούσε άμεσα τη μπάλα. Βοήθησε και στην κυκλοφορία.

Δημήτρης Ανάκογλου 7

Αν και αγωνίστηκε έχοντας... νωπό πρόβλημα τραυματισμού, είχε αρκετά καλή απόδοση. Έδωσε πολύτιμες βοήθειες στον Γιόχανσον στο ανασταλτικό παιχνίδι, ενώ ήταν καλός και με τη μπάλα στα πόδια.

Βαγγέλης Πλατέλλας 6

Είχε μεγάλη αγωνιστικότητα, πήρε πολλές πρωτοβουλίες, δημιούργησε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, όμως στην τελική προσπάθεια - πάσα, κάτι του έλειπε. Επίσης, σε μια δυο φάσεις θα μπορούσε να είναι πιο ομαδικός.

Πέτρος Μάνταλος 7

Έκανε μεγάλο... αγώνα να βρει ή να δημιουργήσει κενούς χώρους. Έβγαινε από τον άξονα, αλλά και από αριστερά (κυρίως), κράτησε μπάλα στα πόδια του, τη μοίρασε σωστά και όταν ήρθε η ώρα άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Έλντερ Μπαρμπόσα 8

Ο Πορτογάλος άσος δείχνει πως βρίσκει τον εαυτό του έπειτα από την επιστροφή του από τον τραυματισμό του. Η ποιότητά του φάνηκε και είχε λείψει από την ΑΕΚ. Κέρδισε το πέναλτι, δημιούργησε το δεύτερο γκολ με μια φανταστική πάσα.

Χρήστος Αραβίδης 9

Αναδείχθηκε MVP της ΑΕΚ για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και αυτό τα λέει όλα. Προβλημάτισε πολύ την άμυνα της Κέρκυρας, ήταν μέσα στο παιχνίδι της ΑΕΚ και στις φάσεις, πήρε ρόλο... σωτήρα στη φάση του 82' και αμέσως μετά τελείωσε την πρόκριση με το 2-0.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ιβάν Μπρέσεβιτς -

Στο διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε την γνωστή του μαχητικότητα.

Σταύρος Πεταυράκης -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Άλεξ Ντακόλ -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 9

Η ΑΕΚ έπαιξε για την πρόκριση απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Super League και ήταν το απόλυτο αφεντικό από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Είχε τα ηνία του ματς, κράτησε τον έλεγχό του και τελικά πήρε τη νίκη με 2-0, μέσω μιας ολοκληρωμένης εμφάνισης. Όλα αυτά πιστώνονται και στον προπονητή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα