Μια Ελληνίδα στους 30 πιο επιτυχημένους νέους κάτω των 30 του Forbes

21:11 29/1/2015 - Πηγή: AEK365

Είναι μόλις 28 ετών κι όμως η Αλεξάνδρα Καβουλάκου έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Η Αλεξάνδρα είναι μια από τους «30 επιτυχημένοι άνθρωποι κάτω των 30» που ξεχώρισε το περιοδικό Forbes για τον τομέα των ΜΜΕ.

Είναι συνδημιουργός του The Muse, ενός σάιτ που βοηθά τους νέους να βρουν την κατάλληλη δουλειά. Δεν προσφέρει μόνο πληροφορίες για τις επιχειρήσεις που αναζητούν να προσλάβουν νέους εργαζόμενους. Δίνει και εξατομικευμένες συμβουλές, από το τι να προσέξει κανείς

στη συνέντευξη, μέχρι το πως να προβάλλει τον εαυτό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Αλεξάνδρα έχει πατέρα Έλληνα και μητέρα με καταγωγή από το Βέλγιο και την Ουγγαρία. Γεννήθηκε στην Ουάσιγκτον και μεγάλωσε ανάμεσα σε αυτή την πόλη, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, όπου έζησε από τα δέκα της χρόνια και μετά.

Η Αλεξάνδρα Καβουλάκου στο παρελθόν είχε συμπεριληφθεί στο Business Insider ως μια από τις 30 πιο σημαντικές γυναίκες της τεχνολογίας κάτω των 30 ενώ το TIME την είχε χαρακτηρίσει ως «πρωταθλήτρια» σε αυτό τον τομέα, σημειώνοντας ότι στο Muse μπορεί να μάθει κανείς όλα τα μυστικά για την ανεύρεση εργασίας και όχι μόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα