Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

22:46 18/1/2015 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Ανέστης 8

Το παιχνίδι θα ήταν εντελώς διαφορετικό για την ΑΕΚ, αν εκείνος δεν ανταποκρινόταν με εξαιρετικό τρόπο στις περιπτώσεις που η ομάδα τον χρειάστηκε. Κυρίως στο σουτ του Μπέριεξ στο 41', στο τετ α τετ του Σαγανά στο 71' και του σουτ του Σταύρου στο 73'.

Σταύρος Πεταυράκης 5

Στο ανασταλτικό κομμάτι αντιμετώπισε κάποια προβλήματα σε ορισμένες φάσεις, όμως σε γενικές γραμμές δεν τα πήγε άσχημα. Στο επιθετικό, αν και ανέβηκε σε δυο τρεις φάσεις, δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα όσο

έχει δείξει ότι μπορεί.

Βασίλης Λαμπρόπουλος 4

Είχε μια νευρικότητα στο παιχνίδι του. Σε κάποιες φάσεις οι τοποθετήσεις του δεν ήταν σωστές, ενώ στο 71' κάνει ένα πραγματικά τραγικό λάθος, που θα μπορούσε να έχει στοιχίσει ακριβά στην ΑΕΚ, αν ο Ανέστης δεν «καθάριζε» το τετ α τετ.

Άνταμ Τζανετόπουλος 8

Αυτή τη φορά αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, σε αυτή του στόπερ και ήταν εξαιρετικός. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ, έχοντας καθαρό μυαλό, σωστές τοποθετήσεις, ωριμότητα στο παιχνίδι του και αποτελεσματικότητα.

Βασίλης Ρόβας 5

Στον ανασταλτικό τομέα έκανε ένα δυο λάθη, ωστόσο είχε και αρκετές σωστές επεμβάσεις. Στο δημιουργικό δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά. Σε κάποιες περιπτώσεις έχασε το κοντρόλ, σε άλλες δεν έψαξε το κάτι παραπάνω για να φτάσει σε μια τελική σέντρα - πάσα.

Γιάκομπ Γιόχανσον 6

Εξακολουθεί να δείχνει ότι δεν είναι 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, όμως την ίδια στιγμή εξακολουθεί να δείχνει και ότι είναι ένας αμυντικός χαφ πολύ καλός στο ανασταλτικό κομμάτι, με σωστές μεταβιβάσεις. Είχε και τρεις τελικές για να σκοράρει.

Δημήτρης Ανάκογλου 6

Πήρε μπάλα στα πόδια του, βοήθησε στην σωστή κυκλοφορία της και στο ανέβασμά της στην αντίπαλη περιοχή, είχε και μια καλή τελική προσπάθεια. Κάποιες περιπτώσεις θα έπρεπε να έχει παίξει τη μπάλα κάθετα, όμως σε γενικές γραμμές ήταν θετικός.

Βαγγέλης Πλατέλλας 6

Είχε ...τσαμπουκά και πάθος -όπως τις περισσότερες φορές- έκανε κάποιες καλές ενέργειες, όμως είχε και αρκετά... κενά διαστήματα. Δεν πήρε όσες πρωτοβουλίες μας έχει συνηθίσει να παίρνει, σε ένα παιχνίδι που δεδομένα η ομάδα τον χρειαζόταν πολύ.

Ντάρκο Ζόριτς 4

Μπήκε στο αρχικό σχήμα στη θέση του Μάνταλου και αγωνίστηκε ως επιτελικός μέσος. Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, έκανε πολλά λάθη, δεν πήρε πρωτοβουλίες και γενικά δεν κατάφερε να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι. Σωστά αντικαταστάθηκε.

Χρήστος Αραβίδης 8

Ήταν μέσα στις φάσεις της ΑΕΚ, έκανε κάποια λάθη, όμως ήταν συνολικά θετικός και στις καθυστερήσεις έδειξε τον τσαμπουκά του. Με τον Μάνταλο να έχει ήδη χάσει ένα πέναλτι, ανέλαβε τη δεύτερη εκτέλεση σε... νεκρό χρόνο και έδωσε στην ΑΕΚ τη νίκη.

Ιβάν Μπρέσεβιτς 6

Μετά από διαδοχικές εξαιρετικές εμφανίσεις, σήμερα δεν τα πήγε το ίδιο καλά. Χωρίς δική του ευθύνη, καθώς το πρόβλημα της ομάδας στη δημιουργία είχε ως αποτέλεσμα να είναι πλήρως αποκομμένος. Πάντως, συμμετείχε σε κάποιες φάσεις και κέρδισε το πέναλτι.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Πέτρος Μάνταλος 6

Η είσοδός του βοήθησε την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήταν ο... γνωστός Μάνταλος, όμως με τα στημένα του και την ποιότητά του έπαιξε ρόλο στο να γίνει η ΑΕΚ πιο επικίνδυνη. Έχασε, βέβαια, το πρώτο πέναλτι.

Μάρκος Ντούνης -

Μπήκε με διάθεση και μαχητικότητα, σε ένα σημείο που του παιχνίδι είχε γίνει... ροντέο και προσπάθησε να βοηθήσει.

Άρης Σοϊλέδης -

Η πρώτη του συμμετοχή είναι ένα θετικό νέο για την ΑΕΚ, καθώς με το... αριστερό του πόδι, μπορεί να προσφέρει αρκετά στην ομάδα.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 5

Η επιλογή του αρχικού σχήματος δεν τον δικαίωσε και κυρίως η απόφασή του να ξεκινήσει τον Ζόριτς, αντί του Μάνταλου, καθώς Μαυροβούνιος άσος δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να προσφέρει όσα ο ηγέτης της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, η συνολική εικόνα της ομάδας ήταν κακή, με μόνο θετικό ότι δεν παράτησε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα