Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

23:17 21/5/2014 - Πηγή: AEK365

Παναγιώτης Ντούνης 7

Δεν χρειάστηκε να κάνει τη... μεγάλη επέμβαση, όμως σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν για ακόμη μια φορά σταθερός. Στη φάση του γκολ δεν μπορεί να το καταλογιστεί ευθύνη.

Νίκος Γεωργέας 7

Αγωνίστηκε για 56 λεπτά, στη θέση του δεξιού μπακ και ήταν εμφανώς... ορεξάτος να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι, να παίξει με τον άξονα και τον εξτρέμ, να βοηθήσει στη δημιουργία.

Σταύρος Πεταυράκης 7

Επέστρεψε στον ρόλο του αριστερού μπακ και πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση,

με συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και δύο στιγμές (22', 33') που έφτασε κοντά στο γκολ.

Βασίλης Ρόβας 6

Στο πρώτο μέρος του ματς, που αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ, είχε μια σχετικά καλή παρουσία. Στο 56' γύρισε στα στόπερ και φέρει (και αυτός) ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ.

Μπρούνο Τσιρίλο 7

Στα 56 λεπτά που αγωνίστηκε ήταν αλάνθαστος. Καθάρισε πολλές φάσεις, δεν έκανε λάθη και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από τον αντίπαλο.

Μιγκέλ Κορδέρο 7

Έκανε ένα... δυναμικό παιχνίδι στον άξονα, με σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη της ομάδας, αλλά και στην πίεση που άσκησε στον αντίπαλο. Άγγιξε και το γκολ με την κεφαλιά του στο 67'.

Δημήτρης Γροντής 9

Έκανε ίσως το πιο... ουσιαστικό παιχνίδι του με την ΑΕΚ. Συμμετείχε και στα δύο γκολ της ομάδας, τα οποία προήλθαν από ισάριθμες άριστες σέντρες, οι οποίες βρήκαν τον Ανάκογλου εκεί που έπρεπε.

Άνταμ Τζανετόπουλος 6

Δεν είχε το... νεύρο που τον διέκρινε στις προηγούμενες εμφανίσεις του, όμως καθάρισε φάσεις και προσπάθησε να προσφέρει. Όμως, φέρει (κι αυτός) ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα.

Ζντράβκο Πόποβιτς 4

Ίσως να ήταν η τελευταία του ευκαιρία να δείξει πράγματα με τη φανέλα της ΑΕΚ, όμως δεν την εκμεταλλεύτηκε. Δεν μπήκε... στο κλίμα, ενώ ακόμη και τα στημένα του δεν ήταν καλά.

Δημήτρης Ανάκογλου 9

Εξυπηρέτησε πολύ το παιχνίδι της ΑΕΚ, που προέβλεπε να μπαίνει στην περιοχή ως φορ, όταν ο Πόποβιτς τραβιόταν στο πλάι. Όχι μόνο το έκανε, αλλά στις δύο ευκαιρίες που είχε, πέτυχε ισάριθμα γκολ.

Βαγγέλης Πλατέλλας 6

Όπως πάντα, πήρε πρωτοβουλίες, προσπάθησε να φτιάξει φάσεις, έκανε κάποιες ντρίπλες, όμως δεν κατάφερε να δώσει το... κάτι παραπάνω που έδινε στα καλά του παιχνίδια με την ΑΕΚ.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ανδρέας Βλαχομήτρος 9

Έκανε το ντεμπούτο που κάθε πιτσιρικάς ονειρεύεται. Σε ηλικία 16 ετών φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ σε επίσημο παιχνίδι και όταν του δόθηκε η ευκαιρία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με μια πανέμορφη κεφαλιά.

Γιάννης Βιδάλης 9

Η συνολική του παρουσία έδειξε γιατί θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα των Ακαδημιών, όμως ειδικά στη φάση του γκολ (το οποίο δημιούργησε) δικαίωσε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας.

Ηλίας Τσέλιος 8

Έπαιξε στην νευραλγική θέση του επιτελικού, σε ένα χρονικό σημείο που η ΑΕΚ ήθελε να πιέσει και να σκοράρει. Δεν μάσησε. Πήρε προσπάθειες πάνω του, έπαιξε με τη μπάλα, συνδυάστηκε με τον άξονα και τα χαφ.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 7

Παρουσίασε μια ομάδα που είχε διάθεση να σεβαστεί τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Από εκεί και πέρα, αμέσως μόλις η ΑΕΚ καθάρισε ουσιαστικά το παιχνίδι, έριξε στο γήπεδο και τους τρεις πιτσιρικάδες της U17 που είχε πάρει στην αποστολή, με στόχο φυσικά να τους επιβραβεύσει για τις προσπάθειες που κατέβαλαν φέτος. Ασχέτως αν η είσοδός τους βοήθησε παράλληλα την ομάδα να διατηρήσει τον... ενθουσιασμό της μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα