Η Σίτι ψάχνεται για αντικαταστάτη του Τουρέ

21:20 21/5/2014 - Πηγή: AEK365

Κάτι που φυσικά, μόνο απλή υπόθεση δεν είναι, καθώς ο Ιβοριανός μέσος ήταν ο κορυφαίος παίκτης των πρωταθλητών Αγγλίας φέτος, με 24 γκολ και 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Τουρέ, παρότι μέσος, διαθέτει το πολύ σπάνιο χάρισμα του σκόρερ, παράλληλα με αυτό του δημιουργού. Τέτοιοι παίκτες παγκοσμίως, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Η Σίτι όμως, φαίνεται πως έχει στραφεί σε έναν από τους λίγους, που θα μπορούσαν να συγκριθούν με τον Γιάγια Τουρέ.
Πιο συγκεκριμένα, η Σίτι

εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Ρόμπερτ Φιρμίνιο, μέσου της Χόφενχαϊμ, ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Ο 22χρονος Φιρμίνιο θεωρείται ο διάττοντας αστέρας της Χόφενχαϊμ, ενώ πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την γερμανική ομάδα.
Γιατί όμως είναι τόσο ξεχωριστή περίπτωση; Ο Φιρμίνιο φέτος αγωνίστηκε σε 37 αγώνες με την ομάδα του, στα οποία σκόραρε 22 τέρματα και μοίρασε 16 ασίστ, κάτι που σημαίνει πως συνολικά συμμετείχε σε 38 γκολ της Χόφενχαϊμ.
Η Σίτι θα πρέπει να καταθέσει μία πρόταση που θα κυμαίνεται μεταξύ των 30 και των 40 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο, εάν τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει ο Γιάγια Τουρέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα