Η κουβέντα για τον Μάκο

17:32 10/6/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο aek365, γερμανικός σύλλογος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς μέσου. Και αυτό διότι -παρά το γεγονός πως τον έχει «τσεκάρει» αγωνιζόμενο με την κιτρινόμαυρη φανέλα- επιθυμεί να δει και την παρουσία του στο Euro της Πολωνίας με την Εθνική, πριν κάνει την τελική του κίνηση.
Ωστόσο, η πρώτη συζήτηση που έχει γίνει, δεν περιορίστηκε σε μια απλή

εκδήλωση ενδιαφέροντος, αλλά έπεσαν στο τραπέζι και... οικονομικά. Συγκεκριμένα, πριν από κάποιες μέρες ήρθε σε επαφή με την διοίκηση της ΑΕΚ ένας ατζέντης που της μετέφερε ότι εκπροσωπεί ομάδα από το πρωτάθλημα της Γερμανίας (χωρίς να αποκαλύψει ποια) και ρώτησε τους Κιτρινόμαυρους αν θα ήταν θετικοί να παραχωρήσουν τον παίκτη με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο αντί 500.000 ευρώ, ορίζοντας από τώρα ένα σημαντικό ποσό για την πώλησή του το επόμενο καλοκαίρι.
Στην ΑΕΚ παρουσιάστηκαν -σχετικά- θετικοί σε αυτή την προοπτική, ωστόσο την δεδομένη στιγμή η ομάδα «καίγεται» για να μπουν χρήματα στα ταμεία της άμεσα. Έτσι, δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο γι' αυτήν να χάσει τις υπηρεσίες του παίκτη για ένα χρόνο (έστω και αν διατηρήσει για αυτό το διάστημα τα δικαιώματά του) χωρίς να μπει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της. Έτσι, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, οι άνθρωποι της ΑΕΚ μετέφεραν στον μάνατζερ ότι θα ήταν θετικοί στο πλάνο του δανεισμού με οψιόν αγοράς, αν αυξηθεί το ποσό του «ενοικίου», ακόμη και αν χρειαστεί να μειωθεί κατά λίγο αυτό της οψιόν για την πώλησή του.
Ο μάνατζερ δεσμεύτηκε να μεταφέρει στον γερμανικό σύλλογο την αντιπρόταση της ΑΕΚ και εξέφρασε την αίσθησή του ότι -βάσει όσων έχει συζητήσει με τους ιθύνοντες του συλλόγου από τη Γερμανία, που εκπροσωπεί- είναι εξαιρετικά πιθανό να επιστρέψει σύντομα με μια συγκεκριμένη οικονομική πρόταση για την παραχώρηση του Μάκου.
Βέβαια, την ίδια ώρα στην ΑΕΚ ελπίζουν ο διεθνής μέσος να πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Εθνικής, προκειμένου να ανεβούν οι μετοχές του, να αυξηθούν οι «μνηστήρες» αλλά και τα χρήματα που θα μπορεί να ζητήσει για την πώλησή του...

Keywords
Τυχαία Θέματα