Η «κιτρινόμαυρη» βραδιά των πρωταγωνιστών!

16:28 4/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η φετινή σεζόν μπορεί να χαρακτηριστεί από τις πιο επιτυχημένες των Υποδομών βόλεϊ της ΑΕΚ, καθώς υπήρξαν διακρίσεις για τα τμήματα Παίδων, Εφήβων και Νεανίδων. Οι «κιτρινόμαυροι» αθλητές δείχνουν πως η δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες είναι εξαιρετική και πιάνει τόπο και γι' αυτό χθες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια χαλαρή βραδιά χωρίς έγνοιες. Έτσι, βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο «Όπως παλιά στο Λαδόχαρτο» και απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης, άλλωστε δεν

θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς, καθώς οι ιθύνοντες των τμημάτων είχαν... τάξει αυτή την συγκέντρωση στα παιδιά και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.
Το βράδυ της Πέμπτης κύλησε σε ήρεμους ρυθμούς, με τα γέλια και τα πειράγματα να μην λείπουν, ενώ η κορυφαία στιγμή ήταν όταν τα κορίτσια, παρέδωσαν στον προπονητή τους, Μπάμπη Τσιόκα μια τούρτα, στην οποία έφραζαν: «Και το όσκαρ πάει στον καλύτερο coach», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον ευχαριστήσουν για την στήριξη και την βοήθεια που τους προσφέρει σε καθημερινό επίπεδο. Εκείνος με τη σειρά τους ευχαρίστησε γι' αυτή την κίνηση, ενώ τους τόνισε πως τα καλύτερα έρχονται!
Πέρα από τους προπονητές (Τσιόκα, Ζαν πιερ Σόγια) και όλους τους αθλητές των τμημάτων οι έφοροι των Ακαδημιών Βερούτης, Σωνάκης, Πεφάνης, Χαραλαμπίδης και Χρόνης παρακολουθούσαν με3 ιδιαίτερη ικανοποίηση την εξέλιξη της χρονιάς.
Οι φετινές επιτυχίες φέρνουν μεγάλη χαρά στην ΑΕΚ, καθώς μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία, ενώ δείχνουν πως έχουν τις υποδομές για να αποτελέσουν το... αύριο της Ένωσης σε ανδρικό και γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα