«Η καλύτερη περίοδος να φύγεις από την Ελλάδα»

13:02 16/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η διοίκηση της Πάρμα πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της, του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος από την τωρινή για να φύγει ένας ποδοσφαιριστής από την Ελλάδα λόγω της οικονομικής συγκυρίας που επικρατεί στην χώρα.

Σε δηλώσεις του ο διεθνής μεσοεπιθετικός αναφερόμενος στην αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό τόνισε: "Το να αφήσω τον Παναθηναϊκό, προφανώς και ήταν μια απογοήτευση για εμένα, αλλά αυτή την περίοδο υπάρχουν μεγάλα

προβλήματα στην χώρα που επηρεάζουν την αγορά. Όλοι όσοι παίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο ονειρεύονται να πάνε στο εξωτερικό να παίξουν σε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να φύγεις από την Ελλάδα".
Για την μεταγραφή του στην Πάρμα, ο Νίνης δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ. Ήθελα να έρθω στην Πάρμα γιατί με πίστεψε, παρά τον τραυματισμό που είχα πέρσι. Είναι σημαντικό να νιώθεις αυτήν την εμπιστοσύνη ενώ επίσης ο σύλλογος είναι σπουδαίος. Θέλω να το ανταποδώσω δίνοντας τα πάντα στο γήπεδο, θα παλέψω. Για τους φιλάθλους της Πάρμα να πω ότι πάντα θα τα δίνω όλα, όπως και όλοι οι παίκτες. Οι στόχοι μου είναι οι στόχοι της ομάδας".
Για την θέση στην οποία αγωνίζεται ο Νίνης απάντησε σε αυτή του οργανωτή ενώ υπογράμμισε πως τον εμπνέουν οι Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Πίρλο και Ινιέστα. Τέλος σημείωσε πως το ιταλικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και πολύ υψηλού επιπέδου ενώ δεν θέλησε να συγκριθεί με τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο που πήγε στην Γιουβέντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα