Η Ισπανίδα ηθοποιός που κορόιδευε τους πάντες! (ΦΩΤΟ)

13:00 3/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η Ισπανίδα ηθοποιός Άννα Άλεν φαίνεται ότι κορόιδευε τους 22.000 followers στο Instagram για τουλάχιστον ένα χρόνο!

Η 32χρονη ηθοποιός φέτος, όπως και πέρυσι, ανέβασε στο λογαριασμό της φωτογραφίες που την έδειχναν να βρίσκεται στην τελετή των Όσκαρ. Τελικά όπως αποδείχθηκε όλες οι φωτογραφίες ήταν προϊόντα μοντάζ καθώς η ηθοποιός «έκοβε» τα κεφάλια

από γυναίκες που είχαν όντως παραστεί στην τελετή και έβαζε στη θέση τους το δικό της! Φυσικά, ψέμα ήταν και όλες οι δηλώσεις της για τις συνομιλίες που υποτίθεται ότι είχε με διάφορους σταρ. Μάλιστα και η πρόσκληση για την τελετή των βραβείων που είχε ποστάρει στο Instagram δεν ήταν δική της, αλλά της Λουπίτα Νιόγκο.

Η Άλεν δεν σταματούσε όμως μόνο στην τελετή των Όσκαρ, αλλά έβαζε συχνά φωτογραφίες της - με την ίδια μέθοδο- από τα πλατό διάφορων σειρών, όπως το Big Bang Theory, ενώ συχνά «έκλεβε» διάφορες φωτογραφίες από το λογαριασμό της Σοφία Μπους.

Η απάτη της τελικά αποκαλύφθηκε και η ηθοποιός αμέσως διέγραψε το λογαριασμό της από το Instagram, ωστόσο το Twitter πήρε «φωτιά» με ευφάνταστα photoshop με την ηθοποιό να βρίσκεται ακόμα και... στο κατάρτι του Τιτανικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα