Η γυναίκα που κοιμήθηκε με περισσότερους από 10.000 άνδρες αλλάζει ζωή (ΦΩΤΟ)

23:32 3/12/2014 - Πηγή: AEK365

Η Γκουίνεθ Μοντενέγκρο υπήρξε μια πολύ ποθητή γυναίκα. Ψηλή, ξανθιά, με υπέροχο σώμα κι ένα πανέμορφο πρόσωπο ήταν απολύτως λογικό. Στα 24 της επέλεξε να μπει στον κόσμο της χλιδής και να γίνει συνοδός κυριών. Αναπόφευκτα μαζί ήρθε το σεξ και τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την ίδια από το κρεβάτι της πέρασαν πάνω από 10.000 άνδρες, οι οποίοι της κατέβαλαν από 500 έως 1.000 ευρώ την ώρα! Στο καρνέ της υπήρχαν ονόματα μεγάλων πολιτικών, δικηγόρων, μουσικών, επιχειρηματιών και ισχυρών αντρών. Στη ζωή της δέχτηκε τουλάχιστον 80 προτάσεις γάμου, τις οποίες όμως απέρριψε όλες.

Σήμερα, αποφάσισε

να αφήσει πίσω της όλα αυτά και να γυρίσει σελίδα παρατώντας τον κόσμο του πληρωμένου σεξ και των ναρκωτικών. Μέσα από το βιβλίο που έγραψε για τη ζωή της αποκαλύπτει κάθε πτυχή της. Όπως λέει γνώρισε κάθε είδους ακριβά ναρκωτικά και ικανοποίησε όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που μπορεί να ζητήσει κάποιος από μια συνοδό. Ήταν πάντα διακριτικά στο πλάι ισχυρών ανδρών αλλά όπως λέει η ίδια κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για εκείνη. «Ναι έβγαζα πολλά λεφτά. Και; Τι σημαίνει αυτό; Κατά βάθος ήμουν πάντα μόνη».

Τώρα θέλει να φτιάξει μια τελείως διαφορετική ζωή: «Θέλω να γνωρίσω πλέον την αληθινή αγάπη. Καλά τα λεφτά αλλά θέλω και εγώ να έχω τον άνθρωπο μου, να του αφοσιωθώ. Θέλω να είμαι χάλια και να μην προσποιούμε ότι όλα είναι καλά. να περνάω την κατάθλιψη μου και να μην χαμογελάω. Θέλω κάποιον να με νιώσει», αναφέρει.

Σαν πρώτο βήμα ύστερα από ψυχοθεραπεία τριών ετών αποφάσισε να ξεπεράσει την φοβία της για τα αεροπλάνα. Παρακολούθησε μαθήματα και έγινε πιλότος, και ύστερα αγόρασε ένα δικό της αεροπλάνο- κάργκο και κάνει μεταφορές προϊόντων στα νησιά του Ειρηνικού. «Έτρεμα όταν έπρεπε να συνοδεύσω κάποιον επιχειρηματία με το αεροσκάφος του. Πάγωνα, ίδρωνα, έτρεμα τα αεροπλάνα, αλλά έπρεπε να προσποιούμε ότι όλα είναι καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα