Η Γιούβε επέστρεψε…

23:42 22/4/2015 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-0 (0-1)
Γήπεδο: Λουί ΙΙ

Με κλασική ιταλική συνταγή, η Γιουβέντους πήρε τη λευκή ισοπαλία μέσα στο Μονακό και χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα, πέρασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από το 2003.

Στο 5ο μόλις λεπτό, ο Κοντογκμπιά έκανε το σουτ από μακριά με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 7', ο Τέβες έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Σούμπασιτς μπλόκαρε. Στο 15ο λεπτό ο Μπονούτσι έκοψε σωτήρια προ του Μαρσιάλ, ενώ στο

20' ο Μπουφόν μπλόκαρε το σουτ του Κοντογκμπιά. Στο 28ο λεπτό το σουτ του Μουτίνιο πέρασε ψηλά άουτ, όπως και η κεφαλιά του Κουρζάβα στο 33'. Η Μονακό ήταν εκείνη που πίεζε αλλά στο 45' ο Τέβες παραλίγο να κάνει τη ζημιά, με το σουτ που έκανε να περνά λίγο άουτ.

Στο 55ο λεπτό ο Μπουφόν βγήκε σωτήρια και πρόλαβε τον Μπερμπάτοφ, ενώ στο 58' οι Μοράτα και Τέβες δεν μπόρεσαν να συνδυαστούν στην κόντρα και χάθηκε η φάση. Στο 61' και στο 62' τα σουτ των Κοντογκμπιά και Μπερμπάτοφ πέρασαν άουτ, ενώ στο 90' το φάουλ του Πίρλο σταμάτησε στο δοκάρι της Μονακό.

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Κουρζάβα, Αμπντενούρ, Ράτζι, Μουτίνιο, Σίλβα, Κοντογκμπιά, Τουλαλάν (46' Μπερμπάτοφ), Φερέιρα Καρασκό (8' Μ.Καρβάλιο), Μαρσιάλ (76' Ζερμέν).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπαρτζάλι, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Εβρά (90+1' Παντοΐν), Μαρκίζιο, Πίρλο, Βιδάλ (77' Περέιρα), Μοράτα (69' Γιορέντε), Τέβες.

Keywords
Τυχαία Θέματα