Η εξέδρα και οι "συγγνώμες" του Μανωλά

10:30 9/12/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Το θέμα Μανωλά κυριαρχεί στο GOAL το οποίο τονίζει: "Οι... τρεις συγγνώμες του Μανωλά δεν έφταναν στον Κωστένογλου. Ο 20χρονος αμυντικός ζήτησε συγγνώμη από τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες του, αλλά και τον προπονητή του, ο τελευταίος όμως τον απέκλεισε από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΕ και... έβαλε τον Κοντοέ στόπερ". Μάλιστα η εφημερίδα προσπαθεί και ανοίγει τον "φάκελο Μανωλά" γράφοντας επιγραμματικά: "Ο Μανωλάς δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ,

αλλά ένας φανατικός οπαδός της, που ευχαριστιέται κάθε στιγμή που φορά τη φανέλα της. Οσο τσαμπουκάς και θρασύς είναι ο Μανωλάς εντός ποδοσφαιρικού γηπέδου, άλλο τόσο είναι και στη συμπεριφορά του έξω από αυτό. Ο 20χρονος άσος είναι από τους ανθρώπους που έχουν «γλώσσα» και δεν κάνουν πολιτική. Και αυτό σε αρκετές περιπτώσεις τους φέρνει σε σύγκρουση και τους οδηγεί σε πειθαρχικά παραπτώματα, όπως συνέβη πρόσφατα. Συν τοις άλλοις, κουβαλά ένα όνομα που δημιουργεί πολλούς φίλους, αλλά και αρκετούς εχθρούς.
Είναι φανερό σε αυτήν την υπόθεση πως τα πράγματα δεν είναι απλά. Αντίθετα, είναι εξαιρετικά σύνθετα και η ιστορία αποτελείται από διάφορα μικρά ή μεγάλα κομμάτια, που σχηματίζουν τον φάκελο «Μανωλάς». Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Πολλές φορές ως φάρσα. Εστω κι αν το θέμα Μανωλά δείχνει πως οδεύει προς εκτόνωση από χθες, δεν παύει να αποτελεί μια βραδυφλεγή βόμβα για την ΑΕΚ με τους ιδιαίτερους χειρισμούς που απαιτεί. Και το παρελθόν διδάσκει πως η ΑΕΚ δεν έχει τρόπο να προστατεύει τα περιουσιακά της στοιχεία. Πρόσφατο παράδειγμα η περίπτωση Τζιμπούρ.

Με τις «ευλογίες» της Ενωσης και με σχεδόν πανηγυρικό κλίμα για την... απαλλαγή απ' αυτόν, ο Αλγερινός ωθήθηκε στην πόρτα της εξόδου και κατέληξε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κάνει πράγματα και θαύματα. Ανάλογα λάθη υπήρξαν (και) από την πλευρά της ΑΕΚ στο θέμα του Γκέντσογλου, που είναι ξένο σώμα για την ομάδα και αποτελεί θέμα χρόνου η αποχώρησή του. Οπως συνέβη στο παρελθόν και με τον Ταχτσίδη, όπου επίσης χάθηκε άδοξα για την ΑΕΚ...".


SPORTDAY

Mε την ιστορία του Κώστα Μανωλά ασχολείται κατά βάση και η SD: "Στην εξέδρα" γράφει και συμπληρώνει: "Παρά τη συγγνώμη του σε συμπαίκτες, προπονητή και Αδαμίδη, ο Μανωλάς τέθηκε εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΣ". Παράλληλα η εφημερίδα αναφέρει ότι "τσάμπα περιμένουν πληρωμές στην ΑΕΚ, αφού λεφτά δεν υπάρχουν, αν και στη διοίκηση (Νοτιάς - Αδαμίδης) είχαν υποσχεθεί χρήματα εντός της εβδομάδας που τελειώνει σήμερα". Εν τω μεταξύ σημειώνεται ότι "συνεχίζονται οι επαφές της διοίκησης με τον Άραβα, με τα πρώτα οικονομικά στοιχεία για τον υποψήφιο ιδιοκτήτη να έχουν δοθεί από την ΠΑΕ, όμως δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη στο θέμα μία εβδομάδα τώρα και τα πράγματα δεν δείχνουν τόσο απλά".


ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με τον ξεσηκωμό του κόσμου, και δη από την επαρχία, αλλά και τα διοικητικά δρώμενα ασχολείται η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ σήμερα. "Για πρώτη φορά φέτος η επαρχία δίνει το σύνθημα", γράφει η εφημερίδα για να συμπληρώσει: "Μεγαλύτερη προσέλευση

Keywords
Τυχαία Θέματα