Η επίσημη ΑΕΚ συνεχίζει να... σιωπά

13:02 21/1/2013 - Πηγή: AEK365

Οι ώρες περνάνε και ο λαλίστατος Αντρέας Δημητρέλος, ο μόνιμος συνοδός αποστολής Ηλίας Μπρουσιανός και γενικότερα η επίσημη ΑΕΚ εξακολουθούν να σιωπούν για την σφαγή της ΑΕΚ στο Χαριλάου. Την ώρα που η προπαγάνδα των εχθρών της ΑΕΚ οργιάζει και ο Αρης παραλίγο να προλάβει βγάλει ανακοίνωση πριν λήξει...το παιχνίδι,

θα το έκαναν αν δεν τους κάρφωνε ο Πετρογκόλ στην τελευταία φάση του αγώνα, η ΑΕΚ σιωπά και έτσι η μόνη επίσημη τοποθέτηση της ομάδας που σύμφωνα με όλους τους τηλεδαιτητές και την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ αδικήθηκε κατάφορα στο Χαριλάου παραμένουν οι εκτός τόπου και χρόνου δηλώσεις του Λίνεν. Διαβάστε τις ξανά για να καταλάβετε πόσο... αυτογκόλ είναι η στάση της ΑΕΚ για ένα παιχνίδι που πραγματικά ξεχείλισε την οργή των οπαδών της:

Αρης σκόραρε ένα γκολ σε μια γρήγορη φάση. Ένα περίεργο γκολ. Το δικό μας γκολ δεν το είδα, αλλά νομίζω ότι είναι οφσάιντ, μια φάση που σταθήκαμε πολύ τυχεροί. Θέλω να κάνω ένα σχόλιο για τη διαιτησία. Έγινε ένα κανονικό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες και πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι δεν άξιζε τέσσερις αποβολές και τόσα φάουλ. Έχω δει άλλα παιχνίδια με χειρότερα μαρκαρίσματα που δεν είχαν τόσες κάρτες. Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος».

Ερωτηθείς για το πώς θα αισθανόταν αν ήταν προπονητής της ομάδας που δεχόταν γκολ στις καθυστερήσεις με γκολ οφσάιντ, απάντησε κατηγορηματικά: «Θα αισθανόμουν χάλια. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με τον Πανθρακικό ήμασταν εμείς που αδικηθήκαμε. Σήμερα πήραμε ένα βαθμό από λάθος, σε άλλα ματς χάσαμε βαθμούς από τη διαιτησία. Φυσικά θα αισθανόμουν απαίσια αν γινόταν εις βάρος της ομάδας μου. Ο Αρης σκόραρε από λάθος μας, αλλά κέρδισε πάρα πολλά φάουλ τα οποία μπορεί να μην ήταν σωστά σφυρίγματα. Λυπάμαι για τον Αρη και αυτό που έγινε σήμερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα