Μέσι: Ο Νο.1 κριτής του εαυτού μου είμαι εγώ

12:38 21/1/2013 - Πηγή: AEK365

Το 2012 ήταν μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες για τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία για ακόμα περισσότερες επιτυχίες και πρόσθεσε πως ο μεγαλύτερος κριτής του εαυτού του είναι ο ίδιος.

Σε δηλώσεις του ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Όταν γυρίζω πίσω τον χρόνο και κοιτάζω την ζωή μου και αναλύω κάθε κατάσταση, όλα είναι διαφορετικά τώρα. Η γέννηση του γιου μου, άλλαξε την ζωή μου περισσότερο από τις τέσσερις κερδισμένες Χρυσές Μπάλες. Ο μεγαλύτερος κριτής του εαυτού μου είμαι εγώ. Ξέρω

πότε κάνω πράγματα σωστά και πότε λάθος. Είμαι ο νούμερο 1 κριτής του εαυτού μου".
Για την κατάκτηση της "Χρυσής Μπάλας" για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε: "Είμαι ικανοποιημένος και υπερήφανος που αναδείχθηκα καλύτερος παίκτης τέσσερις φορές αλλά θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα. Πέρσι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα ή το Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος είμαι... διψασμένος για τίτλους".
Με αφορμή την σύγκριση που γίνεται ανάμεσα στον ίδιο και σε αθλητές όπως ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Μοχάμεντ Άλι, ο Μέσι δήλωσε: "Είναι εκπληκτικό που με συγκρίνουν με αθλητές όπως τον Τζόρνταν, τον Μοχάμεντ Άλι και τον Γουσέιν Μπολτ. Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις. Κάνω την δουλειά μου και όταν τελειώσει η καριέρα μου θα κάνω τον απολογισμό".
Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε και για τους Τίτο Βιλανόβα, Πεπ Γκουαρντιόλα λέγοντας το εξής: "Το στυλ είναι το ίδιο. Η προπόνηση και η προετοιμασία πριν τους αγώνες δεν έχει μεγάλη διαφορά. Κάνουμε τα ίδια πράγματα που κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει η Μπαρτσελόνα. Μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο, είμαστε καλοί άνθρωποι, ταπεινοί ως χαρακτήρες και είμαστε ένα εξαιρετικό σύνολο. Συνεχίζουμε να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Δεν νιώθουμε το ποδόσφαιρο ως επάγγελμα. Είναι ο τρόπος που αισθανόμαστε το ποδόσφαιρο που μας κάνει διαφορετικούς ως παίκτες και ως ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα