Η ενίσχυση και τα... μαχαίρια

08:14 18/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τα μεταγραφικά αλλά και τα όσα συμβαίνουν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ είναι τα θέματα που κυριαρχούν στο σημερινό "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.

SPORTDAY

Με φωτογραφία του Πετρόπουλου και τίτλος "Έτοιμος" η εφημερίδα γράφει: "Προφορική συμφωνία με Πετρόπουλο για 1.5 χρόνο". Σύμφωνα με την Sportday ο νεαρός επιθετικός συμφώνησε με την Ένωση αλλά η το... deal θα κλείσει

μόνο μετά το τελικό ραντεβού που θα κάνει με τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του Πάυλου Μητρόπουλου που μιλά για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ ενώ γίνεται αναφορά και στην παραίτηση Γρυσμπολάκη.

GOAL NEWS

"Τα βρήκε με Πετρόπουλο" γράφει το "Goal" και τονίζει: "Η ΑΕΚ φορ-τσάρει για τη λύση στο γκολ. Αρχική συμφωνία με τον Έλληνα επιθετικό για 1.5 χρόνο. Ψάχνουν τον τρόπο για τον Μάντζιο". Επίσης αναφέρει πως κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν την Ένωση για ενδιαφέρεται για τον Τάτο ενώ στη λίστα της υπάρχει και το όνομα του Νικλητσιώτη. Γίνεται αναφορά στην παραίτηση που προανήγγειλε ο Ανδρέας Δημήτρελος ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα, τελειώνει από την ομάδα ο Φουρτάδο.

LIVE SPORT

"Βγήκαν μαχαίρια" έχει τίτλο η εφημερίδα που αναφέρει: "Αναβρασμός και αλληλοκατηγορίες στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Φουρτάδο: Είστε προβοκάτορες. Κοκορομαζίες Κοντοέ-Κατίδη, για έλλειψη σεβασμού μίλησε ο Παυλής, ζήτησε συγγνώμη ο Φούντας". Στα μεταγραφικά τώρα τονίζεται πως η Ένωση απέκτησε τον Μητρόπουλο και πλέον φουλάρει για την απόκτηση και του Αντώνη Πετρόπουλου.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Συμφώνησε με Πετρόπουλο" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα που κινείται σε μεταγραφικούς ρυθμούς. "Η ΑΕΚ τα βρήκε στο οικονομικό με τον Έλληνα φορ. Έχει συνάντηση σήμερα με τον Παναθηναϊκό, ελάχιστες πιθανότητες να τα βρει με τους πράσινους". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα αναφέρει πως η Ένωση θα κινηθεί για τον Τάτο αν αποχωρήσει από τον ΟΣΦΠ, ενδιαφέρεται για τον Νικλητσιώτη, ψάχνει τρόπο να πάρει από τον ΠΑΣ τον Κοροβέση ενώ θα δοκιμάσει και τον Βασίλη Βαλιάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα