Η εκατομμυριούχος που εργάζεται ως οδοκαθαρίστρια! (ΦΩΤΟ/VIDEO)

00:09 9/1/2013 - Πηγή: AEK365

Αν και η Γου Γουζχεν από την Κίνα έχει στην τράπεζα καταθέσεις εκατομμυρίων κάθε μέρα ξυπνάει από τα χαράματα, παίρνει τη σκούπα της και βγαίνει στους δρόμους για να τους σκουπίσει!

Η Γουζχέν έκανε μια τεράστια περιουσία με τον άντρα της ξεκινώντας από το μηδέν ως καλλιεργητές γης την δεκαετία του ογδόντα και στη συνέχεια έχτισαν μικρά διαμερίσματα προς ενοικίαση την δεκαετία του ενενήντα στην περιοχή Huojiawan. Σήμερα έφτασαν να έχουν στην κατοχή τους

ένα μεγάλο συγκρότημα διαμερισμάτων που αποφέρει αρκετά κέρδη.

Όμως από το 1998, η Γουζχέν δεν ζει από τα χρήματα που της αποφέρουν τα ενοίκια, αλλά από τη δουλειά της ως οδοκαθαρίστρια! Κάθε μέρα στις τρεις τα ξημερώματα ξεκινάει τον καθαρισμό ενός δρόμου μήκους τριών χιλιομέτρων για έξι ώρες.

Όπως λέει αυτό το κάνει κυρίως, για να δώσει το σωστό παράδειγμα στα παιδιά της. Φαίνεται μάλιστα πως το πέτυχε καθώς ο γιος της εργάζεται ως οδηγός και η κόρη της ως υπάλληλος γραφείου. Βέβαια πιθανότατα έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως τους είχε πει ότι εάν δεν πιάσουν δουλειά θα δωρίσει τα διαμερίσματα στην κυβέρνηση!

Η ίδια, όπως λέει, θλίβεται όταν βλέπει τους πλούσιους γείτονες της να σπαταλούν την περιουσία τους σε ναρκωτικά και άλλες καταχρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα