ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Θ.Αντετοκούμπο: "Με σκληρή δουλειά, στην Α1"

Ο Φιλαθλητικός ξεκίνησε με το «δεξί» τη νέα χρονιά συντρίβοντας τον Ερμή Λαγκαδά με 107-66. Ο μεγαλύτερος από τους αδερφούς Αντετοκούμπο, Θανάσης, ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης και μίλησε στο superbasket.gr για τους στόχους της ομάδας του.

Ο άσος της ομάδας του Ζωγράφου, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κοιτάζουν το κάθε αγώνα ξεχωριστά και πως συνεχίζουν την σκληρή δουλειά γα να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Η νίκη ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα;

"Εύκολο δεν ήταν. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα από την αρχή μέχρι το τέλος. Πιέζαμε σε όλο το γήπεδο επί 40 λεπτά. Αυτό έκανε το παιχνίδι να μοιάζει εύκολο".

Σε δύο αγωνιστικές θα αντιμετωπίσετε την Κηφισιά; Πιστεύεις ότι αυτό το ματς θα κρίνει την πρώτη θέση;

"Εμείς πάντα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σίγουρα αυτό το παιχνίδι υπάρχει στο μυαλό μας γιατί αφενός είναι η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, αφετέρου η Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα. Προέχει όμως το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Κόροιβο Αμαλιάδας".

Πιστεύεις ότι ο Φιλαθλητικός στο τέλος της χρονιάς θα μπορέσει να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1;

"Μακάρι! Αν συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά μέσα και έξω από το παρκέ και έχουμε και λίγη τύχη- γιατί πάντα χρειάζεται και ο παράγοντας τύχη- θα μπορέσουμε να κερδίσουμε την άνοδο".

Τι θα ήθελες να φέρει το 2013 στον ελληνικό αθλητισμό και στην ελληνική κοινωνία;

"Εύχομαι τα καλύτερα και για την ελληνική κοινωνία και για τον ελληνικό αθλητισμό. Πιστεύω ότι λόγω της κρίσης έχει αδικηθεί ο περισσότερος κόσμος και θέλω η νέα χρονιά να τους φέρει ό,τι τους αξίζει. Στον αθλητισμό εύχομαι οι Έλληνες να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Ελλάδα και να μην αναγκάζονται να φεύγουν στο εξωτερικό".

Keywords
Αναζητήσεις
αντετοκούμπο συνεντευξη
Τυχαία Θέματα