Η εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο θέμα συζήτησης στα Σπάτα

15:33 25/9/2014 - Πηγή: AEK365

Σε γενικές γραμμές υπάρχει ικανοποίηση από τη χθεσινή εικόνα της ΑΕΚ στον Πανθρακικό και κυρίως το βαθμό της ισοπαλίας. Υπήρχαν όμως και κακώς κείμενα στο παιχνίδι της ΑΕΚ και τούτο σχολιάστηκε από τον Τραϊανό Δέλλα στα λίγα λόγια που είπε σήμερα το πρωί στους παίκτες του στην προπόνηση. Ο προπονητής έμεινε εν μέρει ικανοποιημένος από την εικόνα του πρώτου ημίχρονο. "Είχαμε την κατοχή, προσπαθήσαμε να βγάλουμε πράγματα στο γήπεδο, κυκλοφορήσαμε

σχετικά σωστά τη μπάλα, αλλά είχαμε και λάθος επιλογές", ήταν το σχόλιο του προπονητή για τα πρώτα 45λεπτά. Περισσότερος λόγος έγινε όμως για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου: "Στην επανάληψη δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Μας πίεσε και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε σωστά. Καταλαβαίνω ότι μας λείπουν παιχνίδια, όμως θα μπορούσαμε να είχαμε δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο".

Γενικά, οι παίκτες συζήτησαν και μεταξύ τους την εικόνα του δευτέρου ημίχρονου, προκειμένου να βρουν μια εξήγηση. Η μοναδική που βρήκαν είναι η έλλειψη παιχνιδιών. Είναι πεπεισμένοι πως στην πορεία και όταν η ομάδα βρει ρυθμό σίγουρα θα αποκτήσε διάρκεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα