Γκαρσία: Ευχαριστημένος από το παιχνίδι του Χολέβα

14:38 25/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Χοσέ Χολέβας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρόμα, στη νίκη επί της Πάρμα, αφήνοντας ευχαριστημένο τον Ρούντι Γκαρσία ο οποίος φρόντισε να αποθεώσει και τον Μίραλεμ Πιάνιτς.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Ρόμα τόνισε: "Ο Πιάνιτς είναι μια ιδιοφυΐα. Πώς παίρνουμε τα παιχνίδια; Δίνουμε τη μπάλα σε αυτόν. Είμαι χαρούμενος που σκόραρε ο Λιάγιτς, ξέρουμε πόσο μπορεί να μας βοηθήσει. Όλοι είναι σημαντικοί για εμάς.
Είμαι επίσης ευχαριστημένος από το παιχνίδι του Χολέβα. Έκανε ένα πολύ

ωραίο πρώτο ημίχρονο, μετά κουράστηκε αλλά ήταν φυσιολογικό. Θα πρέπει να δίνουμε τα εύσημα στους παίκτες που κατεβαίνουν στο γήπεδο, όχι στους προπονητές. Είμαι τυχερός που έχω τόσο άξιους παίκτες".
Για τη νίκη επί της Πάρμα και τη μάχη κορυφής με τη Γιουβέντους, ο Ρούντι Γκαρσία δήλωσε: "Είμαι ευχαριστημένος, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις στην έδρα της Πάρμα. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο με ποιοτική κατοχή της μπάλας. Η Πάρμα έπαιξε πολύ αμυντικά οπότε θεωρώ πως ήμασταν πολύ άξιοι που καταφέραμε να πετύχουμε δυο τέρματα. Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα για το δίδυμο Ρόμα-Γιουβέντους στη μάχη για τον τίτλο καθώς είμαστε ακόμα στη τέταρτη αγωνιστική. Το μεταξύ μας παιχνίδι είναι την 6η αγωνιστική και εγώ σκέφτομαι μόνο τη Βερόνα. Οι Μπιανκονέρι είναι το φαβορί για τον τίτλο και ο Αλέγκρι είναι ένας μεγάλος προπονητής".

Keywords
Τυχαία Θέματα