Η αθάνατη ΑΕΚ της ψυχής και της καρδιάς

11:07 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Πρώτο θέμα είναι στην εφημερίδα η νίκη της ΑΕΚ στο χθεσινό ντέρμπι με τo GOAL να αποθεώνει την ΑΕΚ: "Όπου τολμούν οι αετοί" είναι ο κεντρικός τίτλος με την εφημερίδα να προσθέτει: "Η ΑΕΚΑΡΑ είναι εδώ. Ο Λεονάρντο έγραφε στην φανέλα του για... "εκείνους που δεν αποκάμουν και δεν θα ατονήσουν" και η Ένωση παρέδωσε

μαθήματα ψυχής και μαγκιά στον ΠΑΟ. "Η ΑΕΚ δεν είναι ομαδούλα", δήλωσε ο Κωστένογλου στις δηλώσεις του".

SPORTDAY

Για "Ενωσίτικη καρδιά" κάνει λόγο η SportDay και γράφει για τη χθεσινή ΑΕΚ: "Με κατάθεση ψυχής και πετυχημένο κοουτσάρισμα από τον Κωστένογλου η ΑΕΚ πήρε παλικαρίσια νίκη 2-0 τον Πανθηναϊκό. Οφσάιντ ο Καφές στο γκολ του Λεονάρντο. Πέναλτι στον Γεωργέα στον Λάζαρο ζήτησαν οι "πράσινοι". Αναιμικός ο ΠΑΟ με ανύπαρκτους Τοτσέ, Κουίνσι. Εκτός φόρμας ο... Φερείρα".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αποθεωτικό και πανηγυρικό είναι το πρωτοσέλιδο της ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ: "Μεγάλη και... αθάνατη ΑΕΚΑΡΑ πάτησε και σκότωσε την βαζέλα", τονίζει η εφημερίδα και προσθέτει: "Όσα προβλήματα και να αντιμετωπίζουμε, έχουμε την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και βάλτε το καλά μες στο μυαλό σας, κουμάντο στο γήπεδό σας. Με γκολάρες από Λεονάρντο και Κλωναρίδη διαμορφώθηκε το τελικό 2-0. Άνετα θα μπορούσε η ΑΕΚ να τους βάλει και πέντε. Ο Κωστένογλου πήρε την... ταυτότητα του Φερέιρα. Συγκλονιστικός ο Βάργκας "καθάρισε" για πλάκα, με την πολύτιμη βοήθεια του Μάκου, τη μάχη στο χώρο του κέντρου".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Πανηγυρικό είναι και το πρωτοσελίδο της ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗΣ ΩΡΑΣ, με την εφημερίδα: "Δικεφάλε θα τρελαθωωωωώ. 2-0... και λίγα ήταν! Σπουδαία εμφάνιση από τους παίκτες της ΑΕΚ που... πάτησαν σε όλο το ματς το "πράσινο παραμύθι" και αδίκησαν τους εαυτούς με το τελικό σκορ, καθώς είναι μικρό για την αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων. Ο Κωστένογλου πήρε ταυτότητα και... διαβατήριο από τον Φερέιρα, που δεν πήρε χαμπάρι πώς κέρδισε το κέντρο και η ΑΕΚ και πώς "χτύπησε" από αριστερά όταν έβαλε τριάδα στην άμυνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα