Η άποψη του δημοσιογράφου που μίλησε με τον Λίνεν

17:00 27/2/2013 - Πηγή: AEK365

Πολύς ντόρος έχει γίνει από χθες, μετά τις δηλώσεις που έκανε στην «ΩΡΑ των σπορ» ο Έβαλντ Λίνεν και στις οποίες δεν αναφέρθηκε και με τα καλύτερα λόγια στους Κατίδη και Μπουγαΐδη. Το πρωί στα Σπάτα παίκτες και προπονητής συζήτησαν για αυτό το θέμα για περισσότερη από μία ώρα, με τον Γερμανό τεχνικό να υποστηρίζει πως τα όσα γράφτηκαν δεν ειπώθηκαν έτσι ακριβώς από τον ίδιο και πως ήταν μια «off the record» κουβέντα με έναν δημοσιογράφο, που δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί. Το aek365 επικοινώνησε με τον συνάδελφο Χρήστο

Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος μας μίλησε για το όλο θέμα, τονίζοντας πως ο Λίνεν ήταν εκείνος που τον πλησίασε και του ξεκίνησε την συζήτηση μετά το παιχνίδι και τα όσα έγραψε, είναι ακριβώς αυτά που του είπε ο Γερμανός και τίποτα περισσότερο.


«Ο κόουτς ήρθε σε εμάς και μίλησε, δεν πήγαμε εμείς σε αυτόν. Έχω μάθει σε αυτά τα 22 χρόνια που είμαι δημοσιογράφος και να σέβομαι τον συνομιλητή μου και φυσικά να τηρώ με ευλάβεια το "off the record". "Off the record" όμως δεν υπάρχει στη φαντασία, όπως δεν υπάρχει όταν πηγαίνεις εσύ σε κάποιον και ξεκινάς από μόνος σου να του λες πράγματα για όλους και για όλα, με καταγγελτικό ύφος», μας είπε αρχικά και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε την κουβέντα για το θέμα του διαιτητή, όπου μου επισήμανε πως βρίσκεται πίσω μας και έχει το θράσος να μας κοιτάζει και στα μάτια, μετά το fake πέναλτι που έδωσε. Τον ρώτησα για τον Ανάκογλου και μου απάντησε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος γιατί δεν έχει αφομοιώσει τον ρόμβο και όταν του σχολίασα ότι δεν πήγαμε καλά στο ματς με τον Πλατανιά, ξεκίνησε να μου αναλύει τις φάσεις. Τόσο του Μπουγαΐδη στη φάση του γκολ, όσο και του Κατίδη, με το σουτ λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Τόσο απλά. Τώρα το αν δημιουργήθηκε θέμα, το αν κινδυνεύει η θέση του και το αν οι ποδοσφαιριστές και ο μάνατζερ πιάστηκαν από αυτές τις δηλώσεις για να ξεσπάσουν συνολικά, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα