Η «απάντηση» Πελεγκρίνι σε Μουρίνιο

11:33 24/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν άφησε δίχως απάντηση τα όσα υποστήριξε πρόσφατα ο Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος αναφερόμενος στην απώλεια πρωταθλήματος από την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Χιλιανό τεχνικό στον πάγκο την σεζόν 2009-10 είχε πει πως "είσαι ο καλύτερος από τους υπόλοιπους όταν τερματίζεις δεύτερος".

Ο Μουρίνιο είχε προσθέσει επίσης πως αν ο ίδιος έφευγε από την Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα πήγαινε στην Μάλαγα με τον Πελεγκρίνι, σε συνέντευξη του στην ιταλική εφημερίδα "Gazetta dello Sport" να απαντά: "Θα ήθελα να αφήσω την Ρεάλ Μαδρίτης

με έναν τίτλο και πιστεύω ότι το αξίζαμε. Θα μου άρεσε να δω τι θα γινόταν σήμερα, αν ο Ρονάλντο τραυματιζόταν για 2.5 μήνες όπως συνέβη με εμάς και αν έμενε ο Πέπε εκτός για έξι μήνες. Εμείς φτάσαμε τους 96 πόντους. Κρατάω την στήριξη των παικτών και του κόσμου. Αντίθετα με την καμπάνια των ΜΜΕ, είχα την αποδοχή του 80% του κοινού. Αυτό αντικατοπτρίζει μια προσωπική ικανοποίηση. Δεν κρατάω κακίες και έχω καλές σχέσεις με πολλούς ανθρώπους στον σύλλογο".
Ο Πελεγκρίνι δεν σταμάτησε εκεί και άσκησε κριτική για τον τρόπο παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης: "Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να είναι μια ομάδα η οποία τρέχει πίσω από την μπάλα, ακόμα και όταν κερδίζει. Όχι με παίκτες αυτής της κατηγορίας των ονομάτων, παίκτες που μπορούν να προσφέρουν θέαμα για τον κόσμο κατά την διάρκεια των 90 λεπτών. Το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού είναι ανώτερο από το καταστροφικό. Δεν μου αρέσουν οι τεχνικοί που λειτουργούν για το αποτέλεσμα. Οι ιδέες περί θεάματος και δημιουργίας για μένα είναι θεμελιώδεις. Ο ποδοσφαιριστής εφαρμόζει αυτές τις ιδέες και τις αναπτύσσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα