Η ΑΕΚ προσέφερε αγάπη (ΦΩΤΟ)

15:06 20/12/2011 - Πηγή: AEK365

Των Ερκέτ Παππά και Βασίλη Κωστούλα

Ο ελεύθερος χρόνος, των ημερών, που υπάρχει στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ δεν πέρασε ανεκμετάλλευτος. Παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση βρέθηκαν στο «Ογκολογικό Ίδρυμα Μαριάννας Βαρδινογιάννη» για να προσφέρουν πολλά δώρα και αγάπη στα παιδιά του ιδρύματος. Οι παίκτες της Ένωσης μοίρασαν τα δώρα τους στα παιδιά και η χαρά τους ήταν εμφανής γεγονός το οποίο δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Ο προπονητής της Ένωσης, Δημήτρης

Λιόγας, μίλησε για την παρουσία της ΑΕΚ στο ίδρυμα και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στα παιδιά που ταλαιπωρούνται:

«Με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος είχαμε την ευκαιρία να θυμηθούμε ξανά ότι έχει πραγματικά αξία στη ζωή, δηλαδή αυτά τα μικρά παιδιά. Νομίζω ότι είναι φοβερά σημαντικό το γεγονός ότι βρίσκονται άνθρωποι εδώ που τους υποστηρίζουν. Τους θαυμάζω, εμείς με την ενασχόλησή μας έχουμε ως στόχο στα παιχνίδια να βάλουμε ένα τρίποντο να βγάλουμε μία άμυνα αλλά νομίζω ότι μία επίσκεψη εδώ μας θυμίζει ποια είναι ακριβώς τα σημαντικά πράγματα».

Η ευχή του στα παιδιά για τις μέρες που διανύουμε: «Εύχομαι το καλύτερο γι' αυτούς και για τις οικογένειές τους, ελπίζω πραγματικά να καταφέρουν να βγουν νικητές από αυτή μάχη που δίνουν με τη ζωή. Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να τους βρει υγιείς στα σπίτια τους και να έχουν μαζί με τους δικούς τους δύναμη. Επίσης, εύχομαι και στους ανθρώπους που οργανώσανε όλο αυτό το νοσοκομείο και υποστηρίζουν αυτά τα παιδιά να τους δίνει ο Θεός υγεία και χρόνια για να στέκονται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν πραγματικά προβλήματα».

Στη συνέχεια μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ Βαγγέλης Σκλάβος και ευχήθηκε και αυτός με τη σειρά για τα παιδιά: «Αναμφισβήτητα, το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε εμείς σήμερα ήταν να είμαστε εδώ. Θέλουμε να ευχηθούμε καλές γιορτές στα παιδιά και στις οικογένειές τους, εύχομαι ταχεία ανάρρωση σε όλους. Θα πρέπει, όχι μόνο η ΑΕΚ αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες να βρίσκονται στο πλευρό αυτών των ανθρώπων».

Σε ερώτηση, γιατί θυμόμαστε αυτά τα παιδιά μόνο σε τέτοιες μέρες απάντησε: «Τις ημέρες αυτές έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο από τις υπόλοιπες. Το ζητούμενο είναι να είμαστε δώδεκα μήνες τον χρόνο και όχι μόνο αυτές τις μέρες. Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με τα παιδιά είναι δώδεκα μήνες τον χρόνο και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο απ' όλους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα