Μπιάνκι: Μαραντόνα ή Πελέ; Μέσι!

14:01 20/12/2011 - Πηγή: AEK365

Πολλά χρόνια το δίλημμα που βασανίζει του απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου είναι το "Πελέ ή Μαραντόνα" με τον Κάρλος Μπιάνκι να δίνει μια ξεχωριστή απάντηση επιλέγοντας τον Λιονέλ Μέσι τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Σε δηλώσεις του ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε: " Η επίδειξη συλλογικού ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Παγκόσμιου Συλλόγων με αντίπαλο τη Σάντος, μου έδωσε την απαραίτητη εμπιστοσύνη προκειμένου να πω το εξής: Παρακολουθούμε την καλύτερη

ομάδα στην ιστορία. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σχετικά με τον Μέσι. Κάποια στιγμή, σε μία συζήτηση σε μία συνέντευξη Τύπου, ένας Βραζιλιάνος με ρώτησε ποιον θεωρώ τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία: Τον Πελέ, ή τον Μαραντόνα. Και απάντησα ότι με όλον τον σεβασμό και προς τους δύο, αυτή τη στιγμή βλέπω τον Μέσι να τους ξεπερνά. Ήταν τεράστιοι ποδοσφαιριστές, που δεν χρειαζόταν να παίξουν σε μεγάλες ομάδες για να δείξουν την κλάση τους. Ανεξάρτητα του τι συμβαίνει ή θα συμβεί όταν φοράει τη φανέλα της Αργεντινής, ο Μέσι επιβεβαιώνει κάθε βδομάδα ότι είναι ικανός να κάνει πράγματα που κανείς άλλος δεν έχει κάνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου".

Keywords
Τυχαία Θέματα