Η ΑΕΚ που πρέπει να δώσει συνέχεια και οι επαφές

09:26 10/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και τη σημασία του έχει κεντρικό θέμα η εφημερίδα: "Νικάει και απομακρύνει την ντροπή", γράφει η ΩΡΑ και εξηγεί: "Μεγάλη ευκαιρία απόψε για την ομάδα του Λίνεν, κόντρα στον Πανθρακικό, να φύγουν για πρώτη φορά φέτος από την ντροπιαστική για την ιστορία της Ένωσης επικίνδυνη ζώνη. Με τους τρεις βαθμούς ο δικέφαλος ανεβαίνει στην 10η θέση (σε τετραπλή ισοβαθμία) και αφήνει από κάτω, τον Άρη, την Βέροια

και την Κέρκυρα".
Σχετικά με τον Βιντιάδη η εφημερίδα γράφει μεταξύ άλλων: "Μέσα σε μία εβδομάδα, πρέπει να έχουν κλείσει τα κεφάλαια του "κουρέματος" και του "φορολογικού νομοσχεδίου" για να αποφασιστεί στη συνέχεια, οριστικά από τους Άγγλους, αν θα προχωρήσουν στην επένδυσή τους στην ΑΕΚ".


SPORTDAY

"Ψάχνει ανάσα η ΑΕΚ", γράφει η εφημερίδα για το αποψινό παιχνίδι της Κομοτηνής ώστε "να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας". Σχετικά με τον Βιντιάδη η SD τονίζει: "Οι επαφές των ανθρώπων της ΑΕΚ και των υποψηφίων επενδυτών με πιστωτές έχουν «παγώσει» τις τελευταίες ημέρες. Ακόμη δεν έχουν γίνει οι πιο σοβαρές συζητήσεις, αυτές με τους παλιούς παίκτες της ομάδας, για να τους προταθεί «κούρεμα» των οφειλομένων, ενώ αναμένεται η κατάθεση του φορολογικού νομοσχεδίου για να αποσαφηνιστεί σε πόσες δόσεις θα κληθεί η ΠΑΕ να αποπληρώσει το μεγάλο της χρέος προς το Δημόσιο. Η πλευρά Βιντιάδη και πρωτίστως οι Άγγλοι επενδυτές που φέρεται να έχει στο πλευρό του περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να έχουν μια σαφή εικόνα για το πραγματικό ύψος των χρεών, προτού αποφασίσουν αν θα επενδύσουν στην ομάδα.

Πάντως φήμες θέλουν τον Δημήτρη Βιντιάδη βλέποντας την ανησυχία του κόσμου για τις συνεχείς καθυστερήσεις στην κατάληξη της υπόθεσης να βγάζει ανακοίνωση για να ενημερώσει επισήμως τους φιλάθλους για την πορεία των πραγμάτων".

GOAL

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα για να ξεκολλήσει από την "ουρά" θέλει η ΑΕΚ απόψε στην Κομοτηνή και η εφημερίδα το γράφει στο πρωτοσέλιδό της. Όσον αφορά την ιστορία με τον Βιντιάδη το GOAL τονίζει: "Το βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΑΕΚ δεν επιτρέπει στον Ανδρέα Δημητρέλο να ολοκληρώσει την εβδομάδα που διανύουμε τις επαφές με τους παίκτες για το «κούρεμα» του χρέους και έτσι αυτές θα ολοκληρωθούν μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Παρ' όλο που και αύριο θα βρεθούν πιθανότατα στα Σπάτα οι Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς, είναι ξεκάθαρο πως τα ραντεβού με τους πρώην αρχηγούς και τους παίκτες του νυν ρόστερ στους οποίους θα προταθούν νέοι διακανονισμοί θα πραγματοποιηθούν μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη λάβει απαντήσεις από τους περισσότερους πιστωτές, ωστόσο τρέμουν στην ιδέα να αρνηθούν το... κούρεμα οι Δέλλας, «Λύμπε», Καφές και Γεωργέας (στους οποίους οφείλεται συνολικά πάνω από 1 εκατ. ευρώ).

Πάντως, σε κάποιες διερευνητικές συζητήσεις που έχουν γίνει αποκόμισαν τη διάθεση των πρώην για συνεργασία, σε περίπτωση βεβαίως που προχωρήσει η κίνηση Βιντιάδη. Ανάλογη

Keywords
Τυχαία Θέματα