Επίθεση Παναγιώταρου στους μουσουλμάνους της Θράκης

08:37 10/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Θράκη βρέθηκαν το σαββατοκύριακο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός προκειμένου να εγκαινιάσουν τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του κόμματος σε Ξάνθη και Κομοτηνή με τον Ηλία Παναγιώταρο να επιτίθεται με απρεπείς χαρακτηρισμούς τόσο κατά των μουσουλμάνων της Θράκης όσο και κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στην ομιλία του στην Ξάνθη ο βουλευτής χαρακτήρισε "μπουχέσα" τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο που ζητάει να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, και "μούλους" και "μογγόλους" τους μουσουλμάνους που υψώνουν όπως είπε σημαία της Δημοκρατίας Δυτικής Θράκης. "Εμείς πάντα κοιτάμε προς την Αγιά Σοφιά και την Κωνσταντινούπολη", είπε απευθυνόμενος στου συγκεντρωμένους. Αμέσως μετά, ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Λαγός, είπε ότι "η Χρυσή Αυγή δεν καταλαβαίνει από τίποτε. Είχαμε ξεκινήσει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες τώρα και αύριο θα είμαστε κάτι χειρότερο ακόμα γι" αυτούς, εφιάλτης που θα μας βλέπουν μπροστά τους".
Στη συνέχεια, τα μέλη της Χρυσής Αυγής πήγαν στην Κομοτηνή για τα εγκαίνια της εκεί τοπικής οργάνωσης όπου και πάλι υπήρξε το ίδιο σκηνικό βίας με αντιεξουσιαστές. Μάλιστα, οι χρυσαυγίτες πραγματοποίησαν πορεία προς το Τουρκικό Προξενείο περνώντας μέσα από τα μουσουλμανικές συνοικίες, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Τουρκίας και των μουσουλμάνων που ζουν στην περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα