«Η ΑΕΚ πήρε θέση»

08:45 9/12/2014 - Πηγή: AEK365

«Όλα θα τα ξεπεράσουμε» είναι ο κεντρικός τίτλος της «Ώρας των Σπορ», η οποία ασχολείται με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας τη «Σαφές μήνυμα για την Αγια-Σοφιά και ξεκάθαρη καταδίκη των απειλών σε Ζαμπετάκη». Η εφημερίδα αναδεικνύει ενδεικτικά απόσπασματα για τις απειλές στους «17» και για το έργο της κατασκευής, ενώ επισημαίνει πως «"Ζούγκλα" έχει γίνει η Νέα Φιλαδέλφεια από την 1η Σεπτέμβρη και όχι για το γήπεδο της

ΑΕΚ».

Στη στάση που κράτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρεται με τη σειρά της και η «Live Sport», έχοντας ως τίτλο «Καταδίκη της επίθεσης» και υπότιτλο: «Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη στοχοποίηση ενός εκ των 17 αντιφρονούντων στο θέμα του γηπέδου».

Με το ίδιο ζήτημα ασχολείται και η «SportDay», η οποία με τίτλο «Πήρε θέση», σημειώνει ότι «Η Ένωση καταδίκασε την επίθεση στην πολυκατοικία και το αυτοκίνητο του Γιάννη Ζαμπετάκη». Παράλληλα, η εφημερίδα έχει θέμα: «Η σχέση του Μάνταλου με τον Λύμπε».

Τέλος, το «Goal» έχει σε δεύτερο πλάνο την καταδίκη της επίθεσης από την ΠΑΕ ΑΕΚ και καταπιάνεται με τα μεταγραφικά. Με τίτλο «Τώρα για το καλοκαίρι», η εφημερίδα επισημαίνει ότι η Ένωση «κλείνει» τον Μαρτίνες (του Παναιτωλικού).

Keywords
Τυχαία Θέματα