Η ΑΕΚ διώχνει τους 6 παίκτες βόλεϊ που δεν πήγαν Θεσσαλονίκη

00:33 9/12/2014 - Πηγή: AEK365

Σε σύσκεψη που τελείωσε πριν από λίγο η διοίκηση της Ερασιτεχνικής με επικεφαλής τον εν δυνάμει πρόεδρο Αντρέα Ανατολιωτάκη πήρε αποφάσεις τόσο για την ομάδα βόλεϊ όσο και για την επόμενη μέρα της Ερασιτεχνικής.

Σε ότι αφορά την ομάδα βόλεϊ... Αναγνωρίζεται ο λάθος σχεδιασμός του καλοκαιριού που έγινε από τους κυρίους Μακρή και Καμαρίκο με την συναίνεση της διοίκησης. Τίθεται από την Τρίτη σε εφαρμογή νέο σχέδιο για την ομάδα με πρότυπο το τμήμα γυναικείου βολεί με εξορθολογισμό και εξελληνισμό της ομάδας με σκοπό να την παραμονή στην κατηγορία και την εξυγίανση στον βαθμό που είναι

δυνατή. Παράλληλα όσοι παίκτες δεν πήγαν Θεσσαλονίκη για να αγωνιστούν με τον ΠΑΟΚ διώχνονται άμεσα από την ομάδα λόγω αντιδεοντολγική και εκβιαστικής συμπεριφοράς απέναντι στο σωματείο και η ΑΕΚ θα κυνηγήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της στην δικαστική διαμάχη που θα επακολουθήσει χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο. Παρελθόν αποτελεί οριστικά και ο Ελγκέτα που ενώ συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα μετά από... ώρες αρνήθηκε να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη με την ομάδα.

Σε ότι αφορά το μέλλον της Ερασιτεχνικής. Μέχρι το τέλος του έτους αναλαμβάνει και τυπικά πρόεδρος ο Ανατολιωτάκης ενώ θα υπάρξει και νέος γενικός γραμματέας. Παράλληλα θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία για στελέχωση της διοίκησης που θα τρέξει την ομάδα από εδώ και πέρα με άτομα που θα έχουν την δυνατότητα να συνεισφέρουν τόσο με τον χρόνο τους ή και οικονομικά μέσω. Θα καταλάβουν τις θέσεις τους μέσω ειδικής εκλογικής διαδικασίας. Με λίγα λόγια η ΑΕΚ καλεί όσους θέλουν και μπορούν να σπεύσουν να βοηθήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα