«Η ΑΕΚ είναι περαστική από την Γ΄ Εθνική»

13:02 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

Για το χθεσινό παιχνίδι και την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, μίλησε ο τεχνικός του Αστέρα Βάρης, Πέτρος Τσιγκούλης. Αναλυτικά όσα είπε και για την ΑΕΚ μιλώντας στο gazzetta:

Ο Αστέρας Βάρης κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ. Αυτό θα σας βοηθήσει σημαντικά για τη συνέχεια;
«Σίγουρα κάθε βαθμός που κερδίζουμε μπαίνει στο ταμείο μας και στο τέλος θα κάνουμε

τον απολογισμό μας. Ιδιαίτερα όταν κερδίζεις βαθμό απέναντι σε μια ομάδα μεγάλου βεληνεκούς σε βοηθά ψυχολογικά, αρκεί να μείνεις προσγειωμένος και να μην ξεφύγεις από τον στόχο σου».

Τι ήταν αυτό που σας έκανε εντύπωση από τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ;
«Η ΑΕΚ ήταν ακριβώς όπως την περιμέναμε με πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας, ποιοτικούς παίκτες και μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας στα πόδια της.

Απλά είναι δύσκολο κάθε εβδομάδα για την ΑΕΚ να παίζει απέναντι σε κλειστές άμυνες και με ομάδες που τις τραβάει πολύ το παιχνίδι της. Η πεποιθησή μου είναι ότι η ΑΕΚ θα επιστρέψει εκεί που τις ανήκει».

Η ΑΕΚ μπορεί να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια;
«Η ΑΕΚ είναι περαστικιά από την κατηγορία μας. Απλά δίνει λίγο αίγλη στην κατηγορία με την παρουσία της»

Πώς καταφέρατε να ανταπεξέλθετε στην πίεση που σας άσκησε η ΑΕΚ;
«Σ΄αυτό συντέλεσε η προετοιμασία μας για αυτό το παιχνίδι, αλλά και η υπερπροσπάθεια των παικτών, δεδομένου ότι στο ποδόσφαιρο ο αδύνατος μπορεί να σταθεί με αξιώσειςαπέναντι στον ισχυρό και να διεκδικήσει τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει για θετικό αποτέλεσμα»

Ποιό κατά τη γνώμη σας είναι το μεγάλο όπλο του Αστέρα την εφετινή σεζόν;
«Σίγουρα η καλή οργάνωση στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, το καλό κλίμα, η καλή λειτουργία της διοίκησης και η καθημερινή προσπάθεια του τεχνικού επιτελείου και όλων των ποδοσφαιριστών μας»

Ποιός είναι ο στόχος του Αστέρα για εφέτος;
«Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και να μπορέσουμε μέρα με τη μέρα να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Μπορεί η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω;
«Τα όνειρα δεν έχουν οροφή, αλλά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Από την στιγμή που υπάρχει η ΑΕΚ στον ομιλό μας πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να μην αεροβατούμε.

Στόχος μας άλλωστε όπως ανέφερα και παραπάνω είναι η παραμονή»

Keywords
Τυχαία Θέματα