Έξι συλλήψεις παικτών για τα στημένα στην Αγγλία

12:44 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των βρετανικών Αρχών για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων έξι ποδοσφαιριστές να έχουν ήδη συλληφθεί.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο 32χρονος Άγγλος επιθετικός της Μπλάκμπερν, ο Ντι Τζέι Κάμπελ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με την Ίπσουιτς και το περιστατικό ερευνάται από τις Αρχές.
Η Μπλάκμπερν επιβεβαίωσε την σύλληψη του Κάμπελ ενώ σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο Σαμ

Σόντζε μαζί με τον Κολομβιανό μέσο της Όλνταμ, Κριστιάνο Μοντάνο. Ο Σόντζε φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε η εφημερίδα SUN να παραδέχεται πως έχει πάρει 70.000 λίρες για να αποβληθεί ενώ ο Μοντάνο ισχυρίζεται πως συμφώνησε να πάρει λεφτά με αντάλλαγμα να δεχτεί κάρτα κάτι που δεν συνέβη στο παιχνίδι με την Γουλβς τον Οκτώβριο.
Σε ανακοίνωση της η Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος σημειώνει πως "έξι άτομα βρίσκονται υπό κράτηση και ανακρίνονται. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα αυτή την στιγμή".
Ο Σόντζε έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Πόρτσμουθ και στην αγγλική ομάδα εμφανίζονται "σοκαρισμένοι και ξαφνιασμένοι". Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της ομάδας, ο Κόλιν Φάρμερι, δήλωσε: "Αν αυτές οι σοβαρές καταγγελίες είναι αληθείς, τότε είμαστε απίστευτα σοκαρισμένοι και ξαφνιασμένοι από αυτές, αφού το στήσιμο αγώνων κάθε είδους φτάνει μέχρι την καρδιά της ακεραιότητας του παιχνιδιού. Ο παίκτης που ανακρίνεται δεν παίζει πια για τον σύλλογο και δεν μας έχουν προσεγγίσει επίσημα οι Αρχές, αλλά φυσικά θα συνεργαζόμασταν ευχαρίστως σε κάθε έρευνα".
Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η ανακοίνωση της Όλνταμ για την περίπτωση του Μοντάνο με την αγγλική ομάδα να ενημερώνει πως έχει ξεκινήσει ξεχωριστή έρευνα για το θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα