Η Serie A' χρηματοδοτεί την Πάρμα

20:40 6/3/2015 - Πηγή: AEK365

Το απόγευμα της Παρασκευής η διοργανώτρια αρχή του ιταλικού πρωταθλήματος (Lega Serie A) αποφασίσε να δώσει 5εκατ ευρώ στην Πάρμα προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί σε τρέχουσες οικονομικές της ανάγκες και να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα.

Όπως έγινε γνωστό, η απόφαση πάρθηκε μέσω ψηφοφορίας στην οποία συμμετείχαν οι 20 ομάδες της Serie A, με 16 από αυτές να ψηφίζουν υπέρ του να δοθεί αυτή η οικονομική ανάσα στην Πάρμα, τις Νάπολι, Ρόμα και Σασουόλο να απέχουν και

τη μοναδική αρνητική ψήφο να ανήκει στην Τσεζένα.

"Το πρόβλημα δεν είναι το αν θα σώσουμε ή όχι έναν σύλλογο που βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας. Το πραγματικό πρόβλημα είναι το πώς θα προστατέψουμε το ποδόσφαιρο της μεγάλης κατηγορίας.

Η ηθική μας επιβάλλει τώρα να επαληθεύσουμε τα κριτήρια της εγγραφής στα πρωταθλήματα", σχολίασε χαρακτηριστικά στο Twitter του ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με αφορμή την προσπάθεια της ιταλικής λίγκας για την παράταση ζωής στην Πάρμα.

Σημειώνεται πως το ποσό των 5.000.000 ευρώ συγκεντρώθηκε από τα πρόστιμα που έχουν πληρωθεί από τους συλλόγους μέσα στη σεζόν και θα δοθούν στους ανθρώπους που είναι πλέον οικονομικοί διαχειριστές στο σύλλογο.

Keywords
Τυχαία Θέματα